Subsidieflits

Kleinecoronahulp: een samenwerking van verschillende fondsen

Het coronavirus zet de samenleving op z’n kop. Vooral de kwetsbaren in de samenleving kunnen op dit moment wat extra hulp gebruiken. Gelukkig staan er mensen voor elkaar klaar. Wil jij ook anderen helpen? En heb je daar financiële ondersteuning bij nodig?

Impact van coronavirus op fondsen en subsidies

De uitbraak van het coronavirus heeft ook gevolgen voor fondsen en subsidies. Naast aanpassingen in het verloop van bestaande en toekomstige subsidierondes, zijn er in de afgelopen dagen ook nieuwe of uitgebreide financieringsmogelijkheden ontstaan voor 'coronaprojecten'.

Deze fondsen en subsidies zijn (ook) voor bedrijven

Fondsen en subsidies vinden is niet altijd makkelijk voor bedrijven actief in Zorg & Welzijn. Veel subsidies en fondsen stellen namelijk als eis dat je een ANBI-status hebt. Ondanks deze veelvoorkomende voorwaarde zijn er heus wel mogelijkheden.

Voor je Buurt en ZorgSubsidieKalender gaan partnership aan

Vandaag hebben Maurice Bongers en Stance van Heijst, directeuren van respectievelijk Stichting Voor je Buurt en ZorgSubsidieKalender de handtekeningen gezet onder het partnership. Via Voor je Buurt kunnen maatschappelijke initiatieven campagne voeren om donaties en vrijwilligers te werven.

Wil jij ons subsidienieuws & tips wekelijks in je mailbox ontvangen?

Meld je dan aan en blijf ook op de hoogte van onze gratis webinars boordevol tips!

Aanmelden