Subsidieflits

Netwerksubsidie voor het versterken van de positie van de patiënt

De samenleving verandert. Ook organisaties die opkomen voor mensen met een (chronische) ziekte, beperking of psychische aandoening zijn voortdurend in ontwikkeling. Het lid worden van een organisatie is bijvoorbeeld niet meer vanzelfsprekend. Ook ontstaan er allerlei nieuwe manieren om iets voor de doelgroep te bereiken.

Twee subsidies voor kankeronderzoek uitgelicht

We delen deze week graag twee subsidies voor kankeronderzoek. Kanker blijft de meest voorkomende doodsoorzaak in Nederland. In 2018 werden in er in ons land ongeveer 116.000 nieuwe gevallen van kanker vastgesteld. Onderzoek naar een betere behandeling of preventie van de ziekte is dus cruciaal.

ZorgSubsidieKalender wordt sponsor van Fizi

ZorgSubsidieKalender is sponsor geworden van Fizi, de netwerkorganisatie van financiële professionals in de zorg met circa 800 leden. Wij zijn sponsor geworden van Fizi omdat we zien dat veel organisaties kansen laten liggen bij het werven van fondsen.

Drie interessante fondsen voor gezinnen in armoede

Deze week is de internationale dag van de uitroeiing van armoede. Daarom lichten we hieronder drie fondsen uit voor gezinnen in armoede situaties. De LINDA Foundation is een initiatief van Linda de Mol en het tijdschrift LINDA.

Wil jij ons subsidienieuws & tips wekelijks in je mailbox ontvangen?

Meld je dan aan en blijf ook op de hoogte van onze gratis webinars boordevol tips!

Aanmelden