Subsidieflits

Subsidie voor kleine projecten tegen hiv/aids

Kleine, veelbelovende projecten waarvan het belangrijkste thema hiv/aids is die buiten het reguliere beleid van dit fonds vallen worden via deze regeling gesteund. Er is hiervoor een budget van € 120.000,- beschikbaar gesteld. Doel : subsidie tegen hiv/aids Het doel van deze subsidie is om veelbelovende, vernieuwende projecten te ondersteunen, en zo bij te dragen aan een ' wereld zonder aids'. Er is budget beschikbaar voor vernieuwing in Nederland, voor wetenschappelijk...

Open subsidieoproep van ‘Voor elkaar!’

De tweede subsidieoproep van Voor elkaar! is een open oproep. Dat betekent dat de aanvrager zelf bepaalt waar het project over gaat. Het project moet bijdragen aan de kernwaarden van: sociale inclusie en gelijkwaardigheid & empowerment en eigen regie.

90 miljoen euro subsidie om e-health te stimuleren

Inzet van technologie kan voor veel ouderen met een chronische ziekte of beperking van betekenis zijn, om met een goede kwaliteit van leven zelfstandig te kunnen blijven wonen. Om de inzet van zulke e-health toepassingen toe te laten nemen, investeert het kabinet de komende jaren 90 miljoen euro via een stimuleringsregeling.

Wil jij ons subsidienieuws & tips wekelijks in je mailbox ontvangen?

Meld je dan aan en blijf ook op de hoogte van onze gratis webinars boordevol tips!

Aanmelden