Subsidienieuws

Wil je nooit meer subsidie- en fondsen updates missen?

 

Week tegen eenzaamheid: 28 september t/m 4 oktober 2023

In een wereld die steeds meer verbonden lijkt, zijn er nog steeds velen onder ons die het gewicht van eenzaamheid voelen. De 'Week tegen Eenzaamheid' is een initiatief dat dit belangrijke thema onder de

Prinsjesdag: subsidies voor zorg en welzijn in 2024

Wat hebben Prinsjesdag en subsidies met elkaar te maken? Op 19 september 2023 was het Prinsjesdag en heeft de Nederlandse regering haar begroting voor het komende jaar gepresenteerd. De totale uitgaven van het

Een Revolutionaire Stap met Subsidies: RVO Innovatiekrediet

In een tijdperk waarin technologie en innovatie centraal staan, is de zorgsector niet achtergebleven. Integendeel, er zijn enorme stappen gezet in de ontwikkeling van nieuwe producten, processen, diensten en medicijnen.

Investeren in Welzijn met ZonMw Subsidies

Met kennis werken aan een goede gezondheid voor iedereen; dat is de missie waar ZonMw zich al decennialang voor inzet. Vernieuwing in gezondheid, zorg en welzijn gaat over meer dan alleen medische behandelingen en geneesmiddelen.

Hoe starten we een zorgboerderij met subsidie?

Ben je gepassioneerd over het combineren van zorg en landbouw en droom je ervan om een zorgboerderij te starten? Zo ja, dan vraag je je misschien af hoe je aan de nodige financiering komt?

Piet Hein deelt zijn succesverhaal

We zijn er erg trots op dat Piet Hein van Dam naar het symposium 'Subsidies en Fondsen voor Zorginnovatie' op 3 oktober 2023 komt en zijn succesverhaal met ons deelt.

Wil jij ons subsidienieuws & tips wekelijks in je mailbox ontvangen?

Meld je dan aan en blijf ook op de hoogte van onze gratis webinars boordevol tips!

Aanmelden