Referenties

Referenties over onze training: 'Word een Pro in Subsidie- en Fondsenwerving'

Wij hechten veel waarde aan een goede verstandhouding met onze klanten. Tevreden klanten zijn immers de beste referentie. Wij zijn dan ook trots dat een aantal van onze klanten de tijd heeft genomen hun ervaring met ZorgSubsidiekalender te delen. 

Gigi DinglerGigi Dingler, projectleider en jongerencoach bij NSGK

De workshop was een zinvolle investering die ik eerder had moeten doen. Het workshopmateriaal is zeer gestructureerd en ook de jarenlange ervaring van Stance waren een welkome aanvulling. Dank, ik kan en ga aan de slag!

Anne-Marie van Hasselaar€ 88.000 subsidie voor e-learning - Anne-Marie van Hasselaar, Nationaal Huidfonds

De opgedane kennis heeft o.a. geleid tot een succesvolle subsidieaanvraag van € 88.000,- waar we een mooi e-learning programma van hebben kunnen ontwikkelen en bouwen. Stance geeft helder en persoonlijk advies over de wereld van subsidies en fondsen.

Marielle van EschMarielle van Esch, Zorgbelang Zuid-Holland

Als je wilt weten hoe je subsidies en fondsen moet aanvragen dan is het handig om deze workshop te volgen. Ik kan nu concreet met mijn ideeën aan de slag! De trainingsmap is daarnaast zeer waardevol! 

Jeanette GroenendaalJeanette Groenendaal, GGZ Oost Brabant
Ik weet nu waaraan een goed plan en aanvraag moeten voldoen.
Ook heb ik geleerd om niet meer in een van de valkuilen te stappen bij het aanvragen van subsidies en fondsen.

Chantal van BirgelenChantal van Birgelen, projectleider Zorgbelang Brabant
Stance heeft mij tijdens de workshop op een heel prettige en duidelijke manier geleerd om veel scherper een projectplan neer te zetten. Daarnaast geeft ze goede tips en trucs waarop fondsen letten als zij een aanvraag beoordelen.

Diverse deelnemers:
“Deze training is écht een aanrader!"
Veel waardevolle inhoud, tips, tools en handige formats gehad!”
“Goede praktijkvoorbeelden en een gestructureerde modulaire opbouw”
“Dit moeten alle organisaties in Zorg en Welzijn weten!"
"Met behulp van de digitale formats is het schrijven van een plan appeltje-eitje!”

Sinds de training heb ik meer dan € 500.000 geworven!

Linda Willems

Linda Willems, zelfstandig projectleider bij Projectenwerk

“Omdat ik merkte dat de Zorg behoefte had aan extra middelen heb ik mij verdiept in de subsidie-wereld. Dan kom je erachter dat dit een vak op zich is."

Hoe filter je de vele geldpotjes

Er zijn veel geldpotjes, maar hoe filter je dat? Niet, dat heb jij al gedaan met jouw ZorgSubsidieKalender. Met jullie database heb ik alle actuele subsidies en fondsen in beeld, alleen het aanvragen is een vak apart, dat moet je wel kunnen!

Aanvragen van subsidie

Ik ben een zelfstandig projectleider en het is goed om te weten waar je extra geld voor je klanten vandaan kunt halen, maar dat aanvragen van een subsidie was voor mij nieuw. Daar wilde ik meer van weten. Ik heb daarom samen met mijn collega Marco jouw trainingsprogramma gevolgd met het idee, twee horen meer dan één. Achteraf fijn want wij roepen nu nog steeds dingen uit jouw training! Het is echt een vak apart en dat leer je niet uit een boekje. Je leert het door zelf aanvragen te schrijven en je in het vak te verdiepen.

De training zit vol met praktijkvoorbeelden en dat maakt het meteen heel concreet en toepasbaar.

De resultaten die ik sindsdien behaald heb? Zeker 60% geslaagde aanvragen. Van tevoren scan ik goed. Hoe kansrijk is dit? Het moet echt passen bij het project. En ik focus op aanvragen rond de € 50.000. In ieder geval heb ik meer dan 10 succesvolle projecten aangevraagd. Echt, direct zo tastbaar!

Digitale aanvraagformulieren

Bijna overal moet je een heel ‘digitaal monster’ in om je aanvraag in te dienen. Maar door wat ik geleerd heb in de training weet ik wat er van mij verwacht wordt.

Enthousiast

Ik beveel deze training echt aan, het is gefocust op Zorg én Welzijn. Voor mij is dat echt belangrijk. En het is gecombineerd, een combinatie met de kalender is bijna noodzakelijk. En ik vind jouw wekelijkse nieuwsbrieven fijn, waardoor wij wakker blijven. Daarnaast vind ik jou als mens prettig, je denk goed mee en bent laagdrempelig.

Drieklapper

Ik wil het nog een keer gezegd hebben, het zit hem in de combinatie van de Database, De Training en de Nieuwsbrief. Echt een mooie combinatie.

Ellis Franssen van GGD West-Brabant over het online trainingsprogramma 'Word een Pro in Subsidie- en Fondsenwerving!review leeromgeving Ellis Franssen

'Ik vind dat jullie de training heel gedegen aanpakken. Ook ziet de trainingsmap er prachtig uit. Het is fijn dat ik daar mijn aantekeningen in kon zetten, dus ik heb nu een mooi naslagwerk!

Ik vond de training overzichtelijk en qua tijd heel goed behapbaar. Je kunt bij elke module zien hoe lang deze duurt, dus ik kon het goed plannen. Omdat ik de modules kon volgen op een voor mij passend tijdstip voelde het voor mij niet als studie.

Het is jullie gelukt om er ook humor en kleur in te brengen. En wat ik ook fijn vind zijn de formats, checklists en stappenplannen. Die zijn handig bij het schrijven van projectplannen.'

Meer weten over 'Word een Pro in Subsidie- en Fondsenwerving'?

Bekijk hier het volledige trainingsprogramma >>

Referenties over onze database met 1.000 fondsen en subsidies voor Zorg en Welzijn 

Arjen Wintels SensireArjen Wintels – Controller bij Sensire

“Wij hebben een abonnement sinds 2014 en monitoren nieuwe subsidies voor de hele organisatie. Door gebruik van de SubsidieKalender besparen we veel tijd, zijn we snel op de hoogte en hebben we altijd overzicht. We hebben inmiddels voor een drietal projecten subsidies aangevraagd.

In de waan van de dag wil je soms wel eens vergeten dat er mogelijkheden zijn om subsidies te werven. Dat “rolt het snelste van het lijstje af”. De wekelijkse SubsidieFlits attendeert ons en daardoor blijft het prioriteit, dat vind ik echt een winst.”

Hans Nauta Stichting Pro Pro TalentsHans Nauta – Bestuurder stichting Pro Pro Talents

“Het is een snelle website met goede zoekresultaten en die altijd up-to-date is.”

Artine de Jonge – Kaderhuisarts Beleid en Beheer

‘Stance van Heijst heeft me verder geholpen met een projectidee en daarbij behorende begroting. Overleg en samenwerken aan het plan was op hele korte termijn mogelijk. Ze maakte een ervaren, integere indruk op me en de manier waarop ze adviseert is prettig en to-the-point.’

Ans Zandee GGZ CentraalAns Zandee – Senior Communicatie adviseur GGZ-Centraal

“ZorgSubsidieKalender is handig in het gebruik, je kunt makkelijk selecteren en dat scheelt mij veel tijd.”

“Wij willen als ziekenhuis altijd op de hoogte zijn van subsidiemogelijkheden en niets missen. ZorgSubsidieKalender is actueel en inspireert tot nieuwe projecten, het is een handig instrument!” (Fondsenwerver)

“Zeer veel subsidiemogelijkheden!!!”

“Het is een handig overzicht met zowel subsidieverstrekkers, fondsen, prijsvragen en andere bijzondere acties.”

“Het scheelt veel tijd om gebruik te maken van de ZorgSubsidieKalender tegenover het zelf uitzoeken van de mogelijkheden. De informatie is actueel.”

“Als je weinig tijd hebt is het ideaal om een overzicht te hebben van alle subsidies en van de calls / deadlines voor het indienen.”

Henk Kamphuis Stichting Humanitas RotterdamHenk Kamphuis – Coördinator cliëntbegeleiding Stichting Humanitas Rotterdam

“ZorgSubsidieKalender is specifiek voor Zorg en Welzijn. Onze organisatie heeft nu sneller overzicht en het kost ons minder tijd om naar subsidies te zoeken.”

“De SubsidieKalender biedt gemak en houdt me scherp op de nieuwe mogelijkheden, alle informatie die ik nodig heb is al voor me verzameld.”

“Handig om alle regelingen in één overzicht te hebben”

“Ik vertel mensen altijd over de ZorgSubsidieKalender en hoe wij het gebruiken: Als instrument bij het zoeken naar subsidies n.a.v. een concrete vraag en ter inspiratie.”

“De wekelijkse SubsidieFlits inspireert ons tot nieuwe projecten.”

“Je hebt snel inzicht in de subsidies tegen een redelijke prijs. Ik bespaar zo veel tijd”

En ook deze klanten gingen je voor!