Referenties

Wat zeggen onze klanten over de database?

Corine Bohmers

Innovatiemanager Health Valley

Als innovatiemanager van Health Valley maak ik regelmatig gebruik van de Zorgsubsidiekalender om beschikbare subsidies en fondsen te zoeken.

De kalender onderscheidt zich door de actualiteit van de informatie waardoor je snel de beschikbare financiële mogelijkheden in beeld krijgt. Je hebt een gestructureerd overzicht van verschillende subsidies met informatie over deadlines, aanvraagvoorwaarden en -procedures.

Zorgsubsidiekalender is sterk in de regelmatige en tijdige updates: je hebt altijd toegang tot de meest recente informatie. De kalender bestrijkt een breed scala aan subsidiegebieden en is zeer gebruiksvriendelijk waardoor het gemakkelijk is om de benodigde informatie te vinden. Kortom: van harte aanbevolen!

Peter ten Kate

Coördinator subsidies bij Espria

Het vinden van passende subsidies op het juiste moment is een tijdrovende bezigheid. En je wilt niet afhankelijk zijn van enkele collega’s die af en toe eens kijken op het internet. En tijd is geld, dus een overzichtelijke database vermindert voor ons de zoekkosten aan de voorkant.

Espria wil de subsidie- en fondsenwerving binnen de organisatie goed stroomlijnen en de ZorgSubsidieKalender database helpt ons daarbij. Zo kunnen we ruim vóór de deadline de juiste mensen inschakelen en een aanvraag schrijven.

Want voorheen werden subsidies vaak pas enkele weken voor de deadline ‘ontdekt’ en dan moesten we weer gaan rennen. Met het gebruik van de ZorgSubsidieKalender Database verwachten we dat we dit probleem goed kunnen oplossen.

Sjoerd Nicodem

Docent met de specialisatie autisme

Wat jullie database uniek maakt is dat de deadlines inzichtelijk zijn, zo kan ik tijdig beginnen met projectplannen schrijven en de juiste mensen benaderen.

Ik kan heel makkelijk zoeken, het is overzichtelijk en de zoekmachine reageert lekker snel.

Ik maak dus ook veel gebruik van de zoekwoordenlijst en de handige favorietenlijst.

Ik vind het belangrijk dat het voor iedereen makkelijker wordt om met subsidies en fondsen aan de slag te gaan en daar draagt de ZorgSubsidieKalender beslist aan bij!

Want met zo’n goede en gestructureerde database hoe je niet meer op internet te zoeken en kost het zoeken naar fondsen en subsidies je veel minder tijd!’

Anisa Meijer

Anisa Meijer

Subsidiecoördinator bij Sensire

Sensire gebruikt de database sinds 2014. Regelmatig check ik als subsidiecoördinator de nieuwste regelingen in de database, waardoor ik weer helemaal up-to-date ben.

Vanuit onze organisatie krijg ik veel vragen over nieuwe regelingen. Het daarom fijn om snel en efficiënt te kunnen zoeken in de database.

Vooral de samenvattingen en de zoekwoordenlijst geven mij snel zicht op de juiste regelingen.
Een aanrader!

Linda Willems

Linda Willems

Projectleider bij Projectenwerk

Er zijn veel geldpotjes, maar hoe filter je dat? Gelukkig hoef ik dat zelf niet meer te doen omdat jullie de ZorgSubsidieKalender hebben opgezet! En inmiddels heb ik voor een totaalbedrag van € 500.000 succesvol aangevraagd.

Met de database heb ik alle actuele subsidies en fondsen snel in beeld en ik heb voor vele klanten geld geworven.

Het zit hem in de combinatie van de database, de training en de nieuwsbrief. Echt een mooie drieklapper!

Mira Warmerdam

Stichting Hand in Hand Begeleiding

We ontdekten al snel dat we in de ZorgSubsidieKalender database doelgericht en snel kunnen zoeken naar de juiste regelingen voor onze doelgroep.

We hebben zelfs kleine lokale fondsen gevonden die we anders nooit ontdekt zouden hebben!

Dankzij onze activiteiten en projecten zijn we ook beter zichtbaar geworden voor de gemeente en we zijn nu ook met hen in gesprek voor een aanvullende financiering voor de komende periode.

Wat zeggen onze deelnemers over de training?

Linda Willems

Linda Willems

Projectleider bij Projectenwerk

De training zit vol met praktijkvoorbeelden en dat maakt het meteen heel concreet en toepasbaar. 

Ik focus op aanvragen rond de € 50.000.  Inmiddels heb ik meer dan 10 succesvolle projecten aangevraagd. Echt, direct zo tastbaar!

Ik beveel deze training echt aan, het is gefocust op Zorg én Welzijn.

Jessica Badloe

Jessica Badloe

Stichting Zij = Wij

In de training krijg je handige tools, waarmee je direct aan de slag kunt. 

Daarnaast geeft de database je actueel zicht op subsidies en fondsen. Zo kan ik snel fondsen de juiste geldgevers vinden die aansluiten bij onze doelgroepen en de stichting. 

Ik beoordeel de training met een 9

Sonja van Minkelen

Sonja van Minkelen

Stagecoördinator bij ProPersona

Tijdens de training heb ik veel meer inzicht gekregen dan dat ik had verwacht. Zo weet ik beter waar ik een aanvraag op moet controleren.

Ik beschik nu over de handvatten om een begroting te controleren.

Ook ben ik bewuster van welke fouten er gemaakt kunnen worden bij het indienen van een aanvraag.

Anouck Dingemans

Gooische Meren Beweegt

De training oversteeg mijn verwachting. Zoveel nuttige informatie, fijne handleidingen en voorbeelden die aansluiten bij de wereld van de deelnemer. De training is een zeer nuttige investering. 

Ik beoordeel deze training met een 9,5

Marlies Burger

Stichting Kijk op Welzijn Barendrecht

Ik kijk terug op een leerzame dag. Met de praktische informatie kan ik meteen aan de slag. De cursusmap is een fijn naslagwerk. Zo heb ik jullie expertise de komende tijd nog achter de hand. 

Ik beoordeel de training met een 8,5

Ingrid Bergstein

Sanare Zorg & Welzijn

De training is een aanrader om succesvol subsidies en fondsen te werven in de zorg. Zeker in een branche waar de publieke gelden steeds minder worden. Daarom is de database ook een must! 

Ik beoordeel de training met een 7.8

Claudia Berenstein

Antoni van Leeuwenhoek Foundation

Deze training geeft mij de basiskennis om aan de slag te gaan in mijn nieuwe functie. Ik heb nu de juiste handvatten om succesvol geld te werven voor onze projecten.

Ik beoordeel deze training met een 8!

Priscilla van Lint

Project Diversum

Had ik maar eerder geweten dat deze training bestond! Deze bevat namelijk veel concrete voorbeelden uit Zorg & Welzijn. Ik ga aan de slag met alle tips en trucs.

Ik beoordeel deze training met een 9

Vanessa Holtkuile

De Waarmakerij

Met deze training ben je binnen één dag op de hoogte van de belangrijkste informatie op het gebied van fondsenwerving. De training is een mooie mix van info en actie. 

Ik beoordeel de training met een 8

Linda Frank

Stichting Nabestaandenzorg

Ik ben mij op eigen kracht gaan verdiepen in de subsidie- en fondsenwerving. 

Op een bepaald moment realiseerde ik me dat ik een bepaald ‘plafond’ had bereikt. En dat ik mogelijk meer geld zou kunnen binnenhalen als ik extra kennis en tips zou krijgen. 

Ik vind de cursus zo compleet! Wat ik heel gaaf vind is dat Stance met ons echt al die stappen doorloopt en letterlijk een kijkje in de keuken geeft. Sindsdien heb ik al vele bedragen geworven voor de stichting!

Ria Doddema - Vos

Business Controller bij VanBoeijen

Binnen onze zorgorganisatie zijn we een subsidiedesk gestart. Maar hoe pak je dit aan? De online training gaf antwoord op al onze onze vragen. 

Ik weet nu dat het aanvragen van een subsidie niet iets is wat je ‘even tussendoor’ doet. De training laat zien welke stappen gezet moeten worden, hoe een projectplan geschreven moet worden en aan welke voorwaarden je moet voldoen. 

De informatiemap met vele praktijkvoorbeelden vormen een mooi naslagwerk. Wij kunnen aan de slag!!”

Ellis Franssen

GGD West Brabant

Ik vind dat jullie de training heel gedegen aanpakken. Ook ziet de trainingsmap er prachtig uit. Het is fijn dat ik daar mijn aantekeningen in kon zetten, dus ik heb nu een mooi naslagwerk!

Ik vond de training overzichtelijk en qua tijd heel goed behapbaar. Je kunt bij elke module zien hoe lang deze duurt, dus ik kon het goed plannen. 

Omdat ik de modules kon volgen op een voor mij passend tijdstip voelde het voor mij niet als studie.

Het is jullie gelukt om er ook humor en kleur in te brengen. En wat ik ook fijn vind zijn de formats, checklists en stappenplannen. Die zijn handig bij het schrijven van projectplannen.

Ellen Schut

Projectmanager bij Stichting Audiovisuele Toegankelijkheid

Tijdens de training heb ik al € 50.000 geworven voor een project! 

Wij zijn een kleine stichting en ik had zelf nog geen kennis en ervaring in de subsidie- en fondsenwerving. Daarom heb ik de training online gevolgd. Ik vond het een goede basistraining: helder en gestructureerd. Ook vond ik het prettig dat ik de modules online en in mijn eigen tijd kon volgen.

Ik weet nu precies wat ik kan verwachten als ik een aanvraag ga schrijven. Je steekt veel tijd in een aanvraag en dan is het fijn als je ook een goede kans maakt om het project gefinancierd te krijgen. 

Ik beveel deze training zeker aan voor mensen die concreet met hun projectaanvragen aan de slag willen.

 

Paula van den Boom

Vrouwenopvang Rosa Manus

Fijne cursus, stoomt je in één dag klaar om met goed gereedschap aan de slag te gaan. 

Ik geeft deze training een 8

Corine Böhmers

Innovatiemanager, Health Valley Nederland

In één dag krijgt Stance alle informatie achter de voordeur.

Ik beoordeel de training met een 10+

Wim Germeraad

Levanto Groep

Deze training is echt een aanrader! Je leert snel en effectief over een taai onderwerp.

Ik beoordeel de training met een 8

Sanne Boersma

Bestuurssecretaris ziekenhuis Rivierenland

De training heeft een praktische insteek en ik heb nu goed zicht op het subsidie- en fondsenlandschap. Ik weet nu hoe ik de doelgroep kan betrekken en kan meteen met de nieuwe kennis aan de slag.

Ik geef de training een 9,5

Fedoua Mhimdan

Subsidie Coördinator Stichting iHUB

De training is precies wat ik zocht! Ik heb nu alle kennis over subsidieaanvragen en subsidiebeoordelingen. De training was top geregeld. Wat ik zou zeggen tegen anderen: ‘doen!’

Ik beoordeel de training met een 10

Chantal van Birgelen

Projectleider ZorgBelang Brabant

Stance heeft mij tijdens de workshop op een heel prettige manier geleerd om veel scherper een projectplan neer te zetten. Daarnaast weet ik nu waarop fondsen letten als zij een aanvraag beoordelen.

Ik geef de training een 9,5

Liesbeth van L.

Speeltuin stichting in Utrecht

Fondsen werven hoe doe je dat? Met deze vraag kwam ik als initiatiefnemer van een mooi welzijnsproject uit bij de training van de ZorgSubsidiekalender.

De training is goed opgebouwd en Stance beschikt over zeer goede vakkennis. Daarbij geeft zij praktische tips. Inmiddels heb ik mijn eerste fondsaanvraag ingediend!

Ik geef deze training een 9!

Sabine Scholten

Zorg voor Kidzz

De training is zeer professioneel opgezet. De uitleg is helder en begrijpelijk voor iedereen. Alle onderwerpen waarmee je te maken krijgt binnen het aanvragen van een subsidie of fonds komen aan bod. 

Er is veel ruimte voor vragen. Bovendien krijg je toegang tot de online omgeving waarin je veel handvatten krijgt aangereikt. 

Ik geef de training een 8,5!

Karen van den Bos

K-Pro Management

Deze training overtrof mijn verwachtingen door alle extra informatie en artikelen in de cursusmap. 

Daarnaast worden er in de training ook handige formats, checklist en stappenplannen aangereikt. Kortom, een heel compleet pakket om alle kennis in één keer in huis te hebben! 

Ik beoordeel de training met een 10!

Peter Fluiter

Pandor Jeugdzorg

Ik was op zoek naar handvaten om subsidie aanvragen te kunnen doen. In de training heb ik meer dan voldoende kennis opgedaan om zelfstandig aanvragen voor subsidies en fondsen te schrijven. 

Ik beoordeel de training dan ook met een 9!

Marylou Grubben

Marylou Grubben

Stichting Rosengaerde

Ik ben zeer verrast door de volledigheid van de cursusmap. Je doorloopt het aanvraagproces stap voor stap. Zo leer je op een gedegen manier subsidie aanvragen én vergroot je je kans op goedkeuring. 

Ik beoordeel de training met een 8

Anne-Marie van Hasselaar

Nationaal Huidfonds

De opgedane kennis heeft o.a. geleid tot een succesvolle subsidieaanvraag waar we een mooi e-learning programma van hebben kunnen ontwikkelen. Stance geeft helder en concreet advies.

Inmiddels heb ik € 88.000 geworven.

Jolande Janssen

Projectmedewerker Vitale Stad – Kerkrade

Door de training heb ik nu veel handvatten om een goede aanvraag te schrijven, hierdoor krijg ik ook écht zin hierin.

Ik beoordeel de training met een 8

Inge ter Beek

Bestuursassistent Stichting Yorneo

De training geeft snel inzicht in de wereld van subsidie- en fondsenwerving. Verder is het naslagwerk ook erg prettig.

Ik geef de training een 9

John van der Wel

Senior AM Care Treant

Als je iets wilt met subsidies & fondsen, ga naar Stance! Je krijgt in de training een rustige & gedegen toelichting. 

Ik beoordeel de training met een 8

Dit zeggen deelnemers over de 1-op-1 focussessie

Karoline Uijen

Fondsenwerver SZW Zorg

Ik vind deze sessie leerrijk, de sfeer is aangenaam en informeel. Door je projectplannen projectvragen in een kleine groep te bespreken, kreeg ik goede, bruikbare informatie.

Ook maak ik nog steeds gebruik van de handige templates die ik bij de training heb gekregen. 

Veel individuele aandacht, ik beveel de 1-op-1 sessie van harte aan!

David Wegner

Projectleider en adviseur bij Lentis

Wist je dat sommige organisaties heel veel subsidies en fondsen mislopen, doordat niemand binnen de organisatie zich hiermee bezig houdt?

ZorgSubsidieKalender biedt een geweldig lesaanbod dat van iedereen een Pro maakt in het werven van subsidies en fondsen.

Stance, bedankt voor deze inspirerende en leerzame dag!
Bron: Linkedin

Dit zeggen klanten over onze RSS-Feed

Ellen Righart

Ellen Righart

Netwerkcoördinator Verslaving en Gezonde Leefstijl bij 
De Nederlandse GGZ

Als netwerk ondersteunen wij onze leden actief bij het vinden van subdsidies en fondsen. In de ZorgSubsidieKalender database selecteer ik de relevante regelingen voor onze doelgroepen en aandachtsgebieden. Zo informeren wij de leden via ons intranet over de nieuwste subsidies en fondsen en kunnen ze tijdig aanvragen.

Wij stimuleren uitwisseling en samenwerking binnen onze community zodat de leden elkaar onderling ondersteunen bij het schrijven van aanvragen.

Elke 14 dagen bekijk ik de laatste updates in de SubsidieKalender en dat kost mij slechts 10 minuten. Dat is een enorme tijdwinst!

Wij hebben campagnes verzorgd voor o.a.:

Maaike de Bruijn

Communicatieadviseur Zorginstituut Nederland

ZorgSubsidieKalender heeft ons geholpen om gericht onder de aandacht van potentiële aanvragers te komen. Je online bereik wordt in één klap flink verbreed en de kosten verdien je absoluut terug. Je hoeft immers zelf minder acties uit te zetten. 

Wat het extra aantrekkelijk maakt is dat je zelf bepaalt welke modules je afneemt. Bijvoorbeeld: wil je een eigen extra nieuwsflits editie of wil je ‘gewoon’ mee in de reguliere flits? Stance van Heijst neemt je mee in de mogelijkheden en op basis van je keuzes wordt er een planning gemaakt, die strak gevolgd wordt. 

Geen verrassingen dus, maar duidelijkheid, continuïteit en resultaat.

Monique van Pelt

Mr. Roelsefonds

De dienstverlening van ZorgSubsidieKalender rond de campagne was echt heel goed!

Ze hebben goede teksten geschreven, alles strak gepland en ook alle afspraken heel netjes nagekomen. 

We kregen ook nog uit eigen beweging berichtgeving zeer gedetailleerde statistieken over het bereik van de campagne! 

Daarvoor onze complimenten!

Op zoek naar subsidies en fondsen in Zorg & Welzijn?

Neem een abonnement en mis nooit meer een subsidiedeadline!