Strategisch Communicatiepartner

Strategisch Communicatiepartner


Strategisch Communicatiepartner

Voor subsidie- en fondsenverstrekkers

Heb je een subsidie of fonds beschikbaar en wil je projecten met impact aantrekken?

Wij staan in contact met je doelgroep

Vele fondsenwervende organisaties, zowel groot als klein, volgen sinds 2011 onze actuele subsidie- en fondsenupdates. Zij zijn altijd op zoek naar geld voor hun projecten of bijzondere doelgroepen. Wij ondersteunen ze daarbij op diverse praktische manieren. 

Wij kennen de mensen en doelgroepen binnen deze fondsenwervende organisaties vaak persoonlijk en hebben een zeer uitgebreid relatienetwerk.
Via onze diverse communicatiekanalen zoals de online nieuwsbrief en diverse social mediatools hebben we een groot on- en offline bereik van duizenden klanten, relaties en geïnteresseerden.

Heb je budget over en krijg je onvoldoende passende aanvragen?

Wij zien dat geldverstrekkers soms moeite hebben met het aantrekken van de juiste projecten. Soms bereiken ze in hun communicatie niet de juiste doelgroep. Maar we zien ook dat het lastig is om in de teksten en aanvraagcriteria een goede vertaalslag te maken. Dit leidt tot frustratie bij de aanvragers én bij de fondsen. De aanvragers krijgen afwijzingen en fondsen verspillen tijd aan het beoordelen van niet-passende aanvragen. 

Wij helpen je met de vertaalslag en het bereiken van de doelgroep

Herken je bovenstaande situatie en wil je projecten met impact aantrekken? Neem dan contact met ons op. Wij bekijken je subsidieoproep vanuit het perspectief van gever én ontvanger en zorgen voor de juiste vertaalslag.

Daarnaast helpen we bij het bereiken van je doelgroep. Zo zorgen we er voor dat dit leidt tot een selectie van aanvragers die kwalitatief goede en passende projectaanvragen doen.

Wij helpen je om je doelen te realiseren!
De mogelijkheden: 

Check Welzijn SubsidiesPubliceren van je subsidieoproep in onze database
Check Welzijn SubsidiesVerspreiden van je subsidie-oproep via LinkedIn (7500+)

Check Welzijn SubsidiesJouw subsidie in een speciale editie van onze digitale nieuwbrief
Check Welzijn SubsidiesEen interview met jullie programmaleider of directeur
Check Welzijn SubsidiesOpstellen en verspreiden van een persbericht
Doelgroepselectie en -benaderingCheck Welzijn Subsidies
Check Welzijn SubsidiesFormuleren van je subsidie-oproep met oog op de doelgroep 
Check Welzijn SubsidiesOpstellen van heldere aanvraagcriteria en formulieren
Check Welzijn SubsidiesOrganiseren en faciliteren van een webinar 
Check Welzijn SubsidiesOrganiseren van een informatiebijeenkomst voor je doelgroep


ZorgSubsidieKalender bestaat sinds 2011 en is een initiatief van Stance van Heijst. Het is onze missie om de brug te slaan tussen fondsenwervende organisaties enerzijds en subsidieverstrekkers en fondsen anderzijds. Hierdoor kan het beschikbare geld, bestemd voor de juiste doelgroep, leiden tot duurzame projecten met de groots mogelijke impact.


Neem contact met ons op

Onze klanten 

Wij hebben voor meerdere klanten de communicatie rondom subsidiecalls en beleidswijzigingen verzorgd. Bijvoorbeeld voor:
- KWF Kankerbestrijding: communicatie rondom nieuw financieringsbeleid.
- FNO: nieuwe programma's en subsidiecalls.
- Zorginstituut Nederland: subsidiecall transparantie over de kwaliteit van Zorg 2018 én 2019.

Maaike de BruijnMaaike de Bruijn, communicatieadviseur Zorginstituut Nederland
'ZorgSubsidieKalender heeft ons geholpen om gericht onder de aandacht van potentiële aanvragers te komen. Je online bereik wordt in een klap flink verbreed. De kosten verdien je absoluut terug. Je hoeft immers zelf minder acties uit te zetten. Je krijgt inzage in het bereik van je boodschap en daardoor kun je goed inschatten of je je doel gaat bereiken.

Wat het extra aantrekkelijk maakt is dat je zelf bepaalt welke modules je afneemt. Bijvoorbeeld: wil je een eigen extra nieuwsflits editie of wil je ‘gewoon’ mee in de reguliere flits? Stance van Heijst neemt je mee in de mogelijkheden en op basis van je keuzes wordt er een planning gemaakt, die strak gevolgd wordt. Geen verrassingen dus maar duidelijkheid, continuïteit en resultaat.'

Mr Roelsefonds Roelse Challenge

Monique van Pelt, Mr. Roelsefonds
'De dienstverlening van ZorgSubsidieKalender rond de campagne was echt heel goed!

Ze hebben goede teksten geschreven, alles strak gepland en ook alle afspraken heel netjes nagekomen. We kregen ook nog uit eigen beweging berichtgeving over de statistieken! Daarvoor onze complimenten!'

Praktische informatie

Wil je dat wij je ondersteunen bij je communicatie naar je doelgroep? Neem contact op en wij maken een offerte en planning op maat. 


Voor wie wij werken

Subsidieverstrekkende (overheids)organisaties, vermogensfondsen, corporatie foundations, particuliere gevers en iedereen die geld ter beschikking wil stellen aan organisaties die daar waardevolle projecten van willen laten uitvoeren. 

Neem contact met ons op


Bekijk hier onze Algemene Voorwaarden >>

 fa-calendar

 

Jaarabonnement

.

 

Proefabonnement

.

 

Gratis Webinars

.

 

Advies

.

 

Subsidieflits

.