Communicatie-partner

Wij zijn strategisch communicatiepartner

Voor fondsen- en subsidieverstrekkers

Verstrek je een subsidie of fonds en wil je de juiste projecten aantrekken?

Wij staan in contact met je doelgroep!

Vele organisaties in Zorg & Welzijn, zowel groot als klein, volgen sinds 2011 onze actuele subsidie- en fondsenupdates. Zij zijn altijd op zoek naar geld voor hun projecten of bijzondere doelgroepen. Wij ondersteunen ze daarbij op diverse praktische manieren.

Wij kennen de mensen en doelgroepen binnen deze fondsenwervende organisaties vaak persoonlijk en hebben een zeer uitgebreid relatienetwerk.

Via onze diverse communicatiekanalen zoals de online nieuwsbrief en diverse social mediatools hebben we een groot on- en offline bereik van duizenden klanten, relaties en geïnteresseerden.

Heb je budget over en krijg je onvoldoende passende aanvragen?

Wij zien dat geldverstrekkers soms moeite hebben met het aantrekken van de juiste projecten. Soms bereiken ze in hun communicatie niet de juiste doelgroep. Maar we zien ook dat het lastig is om in de teksten en aanvraagcriteria een goede vertaalslag te maken. Dit leidt tot frustratie bij de aanvragers én bij de fondsen. De aanvragers krijgen afwijzingen en fondsen verspillen tijd aan het beoordelen van niet-passende aanvragen.

ZorgSubsidieKalender helpt je verder

Herken je bovenstaande situatie en wil je projecten met impact aantrekken? Neem dan contact met ons op. Wij bekijken je subsidieoproep vanuit het perspectief van gever én ontvanger en zorgen voor de juiste vertaalslag.

Daarnaast helpen we bij het bereiken van je doelgroep. Zo zorgen we er voor dat dit leidt tot een selectie van aanvragers die kwalitatief goede en passende projectaanvragen doen.

Wij helpen je om je doelen te realiseren!

De mogelijkheden:

ZorgSubsidieKalender bestaat sinds 2011 en is een initiatief van Stance van Heijst. Het is onze missie om de brug te slaan tussen fondsenwervende organisaties enerzijds en subsidieverstrekkers en fondsen anderzijds. Hierdoor kan het beschikbare geld, bestemd voor de juiste doelgroep, leiden tot duurzame projecten met de groots mogelijke impact.

Wij hebben campagne's verzorgd voor o.a.:

Dit zeggen onze klanten

Maaike de Bruijn

Communicatieadviseur Zorginstituut Nederland

ZorgSubsidieKalender heeft ons geholpen om gericht onder de aandacht van potentiële aanvragers te komen. Je online bereik wordt in één klap flink verbreed en de kosten verdien je absoluut terug. Je hoeft immers zelf minder acties uit te zetten. 

Wat het extra aantrekkelijk maakt is dat je zelf bepaalt welke modules je afneemt. Bijvoorbeeld: wil je een eigen extra nieuwsflits editie of wil je ‘gewoon’ mee in de reguliere flits? Stance van Heijst neemt je mee in de mogelijkheden en op basis van je keuzes wordt er een planning gemaakt, die strak gevolgd wordt. 

Geen verrassingen dus, maar duidelijkheid, continuïteit en resultaat.

Monique van Pelt

Mr. Roelsefonds

De dienstverlening van ZorgSubsidieKalender rond de campagne was echt heel goed!

Ze hebben goede teksten geschreven, alles strak gepland en ook alle afspraken heel netjes nagekomen. 

We kregen ook nog uit eigen beweging berichtgeving zeer gedetailleerde statistieken over het bereik van de campagne! 

Daarvoor onze complimenten!

Praktische informatie

Wil je dat wij je ondersteunen bij je communicatie naar je doelgroep? Neem contact op en wij maken een offerte en planning op maat. 

Voor wie?

Wij werken voor subsidieverstrekkende (overheids)organisaties, vermogensfondsen, corporate foundations, particuliere gevers en iedereen die geld ter beschikking wil stellen aan organisaties die waardevolle projecten willen uitvoeren.

Op zoek naar subsidies en fondsen in Zorg & Welzijn?

Neem een abonnement en mis nooit meer een subsidiedeadline!