FAQ: 10 veelgestelde vragen over onze database

1. Welke subsidies en fondsen kan ik vinden in de ZorgSubsidieKalender?

De ZorgSubsidieKalender is een database met meer 1.000+ regelingen:

Uniek is de kalenderfunctionaliteit, je kunt maanden vooruit kijken en zien welke deadlines er aan komen. Zo kun je tijdig je aanvraag schrijven.
Onze subsidiekalender wordt wekelijks geactualiseerd en met een jaarabonnement heb je altijd toegang en ontvang je ook onze wekelijkse subsidieflits per mail.

2. Voor wie is de ZorgSubsidieKalender?

Voor managers, professionals, financials, beleidsmedewerkers, wetenschappers, adviseurs en ZZP-ers. Kortom, iedereen die zich binnen Zorg en Welzijn bezig houdt met de werving van fondsen én subsidies.

3. Kan ik leren hoe ik zelfstandig een fonds of subsidie kan aanvragen?

Zeker! Wij geven sinds 2011 de basistraining ‘Word een Pro in Subsidie- en Fondsenwerving!’. Dit trainingsprogramma wordt gemiddeld beoordeeld met een 8,5 en is inmiddels volledig online te volgen. Lees hier alles over dit trainingsprogramma en meld je aan.

4. Wat zeggen klanten over ZorgSubsidieKalender?

Wij zijn er trots op dat we zoveel tevreden klanten hebben! Lees hier wat onze klanten zeggen.

5. Welk jaarabonnement past bij mij?

We hebben jaarabonnementen voor verschillende typen organisaties, groot of klein én ZZP-ers. Voor hele grote organisaties en kennisinstituten bestaat de mogelijkheid van een RSS-feed, je toont dan de database aan je collega’s via je eigen intranet. Bekijk hier onze jaarabonnementen.

6. Hoe weet ik zeker dat ik passende subsidies of fondsen vind?

Met een inhoud van 1.000 subsidies en fondsen is dit de grootste database in Nederland voor Zorg en Welzijn. Ook wordt onze database continu geactualiseerd en maandelijks zijn er minstens 50 tot soms wel 150 nieuwe regelingen. Onze klanten kunnen ons altijd bellen om mee te zoeken naar de juiste regelingen. Wil jij weten of onze database ook passende regelingen bevat voor jouw doelgroep of project? Bel ons en we zullen je hierover eerlijk en realistisch informeren. 

7. Biedt ZorgSubsidieKalender een compleet overzicht?

Er zijn in Nederland naar schatting 7.000 tot 10.000 vermogensfondsen, waarvan een deel actief is in Zorg & Welzijn. Sommige hebben een flink budget en zorgen dat ze goed (online) zichtbaar zijn, andere fondsen blijven bewust ‘onder de radar’ en zoeken zelf projecten die ze willen financieren (zij willen niet gevonden worden). Subsidieregelingen zijn politiek gedreven, ze komen en gaan. ZorgSubsidieKalender bevat inmiddels 1.000+ subsidies en vermogensfondsen, en zo lang we nog wekelijks nieuwe regelingen vinden zullen we nooit zeggen dat we 100% compleet zijn. Maar daar streven we uiteindelijk wel naar!

8. Is de ZorgSubsidieKalender vergelijkbaar met het Fondsenboek?

Nee, de ZorgSubsidieKalender is echt anders omdat:

9. Kan ik jullie hulp inschakelen bij een fonds- of subsidieaanvraag?

Ja, dat kan! Ons team van adviseurs kan je daarin coachen of zelfs het volledige traject voor je verzorgen, van projectinitiatie tot en met het indienen van de aanvraag. Bekijk hier de adviesmogelijkheden of neem contact op met ons: 030-2270037.

10. Kan ik het jaarabonnement eenvoudig opzeggen?

Ja, al onze jaarabonnementen zijn eenvoudig opzegbaar via telefoon of mail vóór de ingangsdatum van de nieuwe abonnementstermijn. 

Heb je nog vragen?

Kun je het antwoord op jouw vraag niet vinden? Bel ons op 030-2270037 of mail ons!

Op zoek naar subsidies en fondsen in Zorg & Welzijn?

Neem een abonnement en mis nooit meer een subsidiedeadline!