RSS-feed

Toegang tot actuele subsidies en fondsen voor al je collega's?

Een RSS-feed van ZorgSubsidieKalender is de oplossing

Neem contact met mij op voor een demonstratie van de RSS-Feed

 

 

dit veld niet invullen s.v.p.

Voor kennisinstituten, universiteiten, hogescholen en koepelorganisaties

Heeft jouw organisatie veel medewerkers die altijd op de hoogte willen zijn van de actuele subsidies en fondsen? De Subsidiekalender op je intranet via een RSS-Feed is dan de ideale oplossing! Alleen actuele subsidies worden getoond, verlopen deadlines wordt automatisch gearchiveerd.

Hoe werkt het?

Alle medewerkers die toegang hebben tot jullie intranet kunnen de interne subsidiekalender bekijken. Alle deadlines staan op volgorde van datum, je ziet de subsidiedeadline en daarachter de titel van de subsidie. Op de titel kun je doorklikken en dan zie je de volledige tekst met alle links naar het internet. Op centraal niveau binnen je organisatie bepaal je steeds welke subsidieregelingen zichtbaar zijn op het intranet en welke niet. Een RSS-feed is dus de meest efficiënte manier om je medewerkers actueel te informeren!

Dit zeggen klanten over onze RSS-Feed

Ellen Righart

Ellen Righart

Netwerkcoördinator Verslaving en Gezonde Leefstijl bij 
De Nederlandse GGZ

Als netwerk ondersteunen wij onze leden actief bij het vinden van subdsidies en fondsen. In de ZorgSubsidieKalender database selecteer ik de relevante regelingen voor onze doelgroepen en aandachtsgebieden. Zo informeren wij de leden via ons intranet over de nieuwste subsidies en fondsen en kunnen ze tijdig aanvragen.

Wij stimuleren uitwisseling en samenwerking binnen onze community zodat de leden elkaar onderling ondersteunen bij het schrijven van aanvragen.

Elke 14 dagen bekijk ik de laatste updates in de SubsidieKalender en dat kost mij slechts 10 minuten. Dat is een enorme tijdwinst!

Deze klanten gingen je voor

trimbos
nivel logo
GGZ Nederland logo
regioplus

Hoe gaat de implementatie van een RSS-feed in zijn werk?

Je krijgt deskundige begeleiding vanuit ZorgSubsidieKalender

Wij hebben inmiddels vele klanten begeleid met de implementatie. Heeft jouw organisatie interesse in een RSS-feed? Wij starten met een vrijblijvende kennismaking waarin we jullie wensen en behoeften bespreken. Vervolgens bekijken we hoe de RSS-feed organisatorisch en technisch ingebed kan worden in jullie organisatie. Wij stellen een plan van aanpak op.

In sommige situaties is een RSS-feed niet de meest passende oplossing, bijvoorbeeld als je organisatie geen intensief gebruikt intranet heeft. Wij komen in dat geval met een alternatief voorstel.

Organisatorische implementatie

Wij adviseren om binnen de organisatie enkele coördinatoren te benoemen die toegang hebben tot de volledige subsidiekalender. Zij kunnen inloggen en via de RSS-Feed aanvinken welke subsidies en fondsen getoond moeten worden op het intranet. 

Technische implementatie

Het inbouwen van de RSS-feed op jullie intranet vraagt wat tijd en inspanning van jullie ICT-beheer afdeling. Er moet o.a. nagedacht worden over de plaats van de subsidiekalender op het intranet. Indien nodig, bieden wij enkele uren gratis support aan tijdens de implementatie (online of telefonisch). Meer informatie hierover lees je in de offerte die wij opstellen. 

Investering

Het jaarabonnement met RSS-feed bedraagt € 2.997 excl. btw. De RSS-feed is toegankelijk voor een onbeperkt aantal gebruikers!

Wil je een demonstratie?

Wij kunnen de Subsidiekalender demonstreren via een online meeting. Je krijgt dan een goede indruk van de inhoud, de zoekmogelijkheden en de wijze waarop de RSS-feed werkt. We denken ook graag mee over de organisatorische en technische implementatie.

Wil je meer informatie of een afspraak maken voor een online demonstratie?
Bel ons op 030-2270037 of mail ons op info@zorgsubsidiekalender.nl

Op zoek naar subsidie en fondsen in Zorg & Welzijn?

Meld je dan aan voor onze gratis subsidieflits en blijf ook op de hoogte van onze gratis webinars boordevol tips!