Subsidie voor maatschappelijke projecten in Den Haag

Zoek je financiering voor jouw initiatief in Den Haag? Heb je een goed projectidee maar ben je nog op zoek naar geld om het te realiseren? We helpen je graag op weg! ZorgSubsidieKalender heeft een database met meer dan 1.000 fondsen en subsidies voor Zorg & Welzijn. Daar zit natuurlijk ook een groot aantal regelingen voor Den Haag tussen! We delen in dit artikel met jou een aantal van de subsidie mogelijkheden in Den Haag. Zo heb je een beter idee van de mogelijkheden én wie weet vind je de geschikte regeling voor jouw project!

Subsidies in Den Haag

In de Hofstad zijn er verschillende subsidiemogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld bij de gemeente Den Haag subsidie aanvragen. Daarnaast zijn er ook een aantal lokale fondsen en stichtingen die specifiek gericht zijn op de regio Den Haag. Om je op weg te helpen lichten we een aantal subsidiemogelijkheden in Den Haag voor je uit. Zo vind je misschien wel hét juiste geldpotje voor jouw droomproject.

Van Ommeren – de Voogt Stichting

De Van Ommeren – de Voogt Stichting (VOS) geeft financiële donaties aan projecten op filantropisch, sociaal en cultureel gebied in de regio groot Den Haag en Rotterdam, die uiteindelijk ten goede komen aan inwoners en de gemeenschap van Wassenaar, Den Haag of Rotterdam.

Budget: geen vaststaand bedrag
Deadline: jaar rond

Log in en bekijk regeling

Haags Groene Kruis Fonds

Het Haags Groene Kruis Fonds geeft graag financiële ondersteuning aan projecten op het gebied van zorg en welzijn bedoeld voor de inwoners van Den Haag. Eenmalige activiteiten, maar ook projecten voor de langere duur. En zeker als ze mensen bij de samenleving en bij elkaar betrekken, hebben ze een streepje voor. In 2021 willen ze extra aandacht besteden aan projecten die mensen weerbaar maken en die de minder kansrijken vooruit helpen.

Budget: geen vaststaand bedrag, gemiddelde bijdrage is € 5.000,-
Deadline: jaar rond. Aanvragen worden beoordeeld tijdens de vergaderingen. In 2023 zijn er de volgende vergaderdata:

  • 27 februari
  • 16 april
  • 20 juni
  • 24 september
  • 3 december

Log in en bekijk regeling

Gemeente Den Haag – Cultuurparticipatie jong Den Haag

De subsidie is voor het organiseren en uitvoeren van projecten waarbij Haagse jongeren (14 tot en met 27 jaar) kunnen meedoen (participeren) met kunst en cultuur.

Budget: voor natuurlijke personen geldt minimaal € 2.000,- en maximaal € 5.000,- per aanvraag. Voor rechtspersonen geldt minimaal € 5.000,- en maximaal € 40.000,- per aanvraag.
Deadline: 1 oktober 2024

Log in en bekijk regeling

Op de hoogte blijven van de fondsen en subsidies in Den Haag?

Wil je alle subsidiemogelijkheden voor Den Haag bekijken? Of ben je breder op zoek naar fondsen en subsidies? Dan biedt de ZorgSubsidieKalender database een uitkomst. Onze database bevat namelijk meer dan 1.000 subsidies voor de Zorg & Welzijn sector. De database bevat internationale, nationale, regionale én lokale regelingen. Zo vind je snel een subsidie in jouw regio die past bij jouw project!

Neem een abonnement op de database 

…of neem een gratis proefabonnement

Meld je aan voor de wekelijkse subsidieflits
 
dit veld niet invullen s.v.p.