Transitie in health care, terugblik Zorg & Ict 2024

Duizenden bezoekers bezochten vorige week de Zorg & Ict beurs 2024. Ook ZorgSubsidieKalender was erbij, wat een geweldige ervaring! Wij vertellen jullie graag meer.

Wie hebben we ontmoet?

Van 9 tot 11 april spraken we vele bezoekers die gepassioneerd vertelden over hun innovaties, ontwikkelaars die prachtige software en meetapparatuur ontwikkelen om het zorgpersoneel zoveel mogelijk te ontlasten en nog vele andere zorgprofessionals. Het horen van die verhalen het zien waar subsidies en fondsen voor worden aangevraagd en wat er mee kan worden gedaan geeft ons extra motivatie om alle hulp te bieden die hierbij nodig is. We hebben vele uiteenlopende vragen beantwoord over subsidies voor verschillende projecten. En natuurlijk hebben we zelf ook rondgelopen om kennis te maken met verschillende standhouders.

‘Hoe werf ik zo makkelijk mogelijk subsidies en fondsen voor mijn project?’

Dit is de vraag die wij het meest hebben beantwoord. Dit begint bij het in huis halen van de juiste kennis. In ons blog vorige week over een tekort aan fondsenwervers en subsidieadviseurs hebben wij uiteengezet hoe schaars deze adviseurs zijn. Als ZorgSubsidieKalender kunnen we je alle tools en kennis geven om het makkelijk zelf te kunnen doen. Onze training is hiervoor een goede basis.

Daarnaast hoorden wij vaak dat er een gebrek is aan overzicht. ‘Hoe vind ik de weg in het woud van subsidies en fondsen?’ En ‘We weten dat er allerlei potjes zijn, maar waar kunnen we die vinden?’

Gelukkig lost onze database dit probleem eenvoudig op en we hebben dan ook demo’s gegeven aan de vele geïnteresseerden.

Juul: ‘Goed om te zien hoeveel behoefte er is aan onze database en training’

Een deel van onze collega’s heeft al vaker op de Zorg & Ict beurs gestaan, maar voor sommigen van ons was dit een nieuwe ervaring. Zo vertelt onze nieuwe collega Juul dat het goed is om te zien hoe actueel de problemen met subsidie- en fondsenwerving zijn en dat wij mensen echt iets te bieden hebben met onze database en trainingen. ‘Het is erg leuk om mensen hier meer over te vertellen en het voelt daardoor alsof je een kleine rol kan spelen in het realiseren van hun droomproject’, vertelt zij.

Volgend jaar weer, zet 8 tot 10 april 2025 vast in je agenda! 

Na onze ervaring tijdens Zorg & Ict 2024 hebben wij meteen besloten om ook voor volgend jaar te reserveren. Van 8 tot 10 april 2025 is het zo ver, dan staan wij weer op hét grootste en meest toonaangevende health tech event van Nederland. Een bruisende ontmoetingsplek waar alles draait om kennis verrijken en samenwerken aan een toekomstbestendige en digitale zorg. Kan jij niet wachten en ben je benieuwd naar onze database, trainingen of gratis webinars? Neem een kijkje op onze website, of neem telefonisch contact met ons op.

Tip: bekijk onze jubileumactie, tijdelijk 50% korting op de training ‘Word een pro in subsidie- en fondsenwerving!’.

Bekijk de training

Meld je aan voor de wekelijkse subsidieflits
 
dit veld niet invullen s.v.p.