Wij waren op de Zorg & ICT beurs!

De Jaarbeurs, wie kent het niet in Nederland. Maar weten jullie dat de Koninklijke Jaarbeurs kort na de eerste wereldoorlog in 1916 is opgericht? De Jaarbeurs moest ervoor zorgen dat de Nederlandse handel en nijverheid werd bevorderd en dat daarmee voorspoed werd gestimuleerd. Nu meer dan 100 jaar later, vormt dit ideaal nog steeds het fundament van de Jaarbeurs. En dat hebben we gemerkt want wij waren erbij tijdens de drie daagse Zorg & ICT beurs. Wat een geweldige ervaring. We vertellen er meer over.

Wie hebben we ontmoet?

Van 13-15 juni hebben we drie dagen lang veel interessante en vriendelijke mensen ontmoet. Mensen die gepassioneerd over hun innovaties vertelden, ontwikkelaars die prachtige software en meetapparatuur hebben ontwikkeld om het zorgpersoneel zoveel mogelijk te ontlasten en nog veel meer mensen die in de zorg werken. We hebben rondgelopen om kennis te maken met verschillende standhouders, maar we hebben ook zeer uiteenlopende vragen beantwoord bij ons aan de stand over subsidies voor verschillende projecten.

Welke subsidies nemen jullie op in de database?

Een veel gestelde vraag aan ons is: welke subsidies nemen jullie op in de database? We nemen alleen subsidies op die aan de volgende omschrijving voldoen. Als we het over subsidies hebben dan gaat het over een financiële bijdrage die je kunt krijgen van een overheids- of een particuliere organisatie. Deze organisaties geven geld aan bepaalde doelgroepen of projecten. Zij doen dit omdat zij groepen mensen willen helpen, bepaalde problemen willen oplossen of innovaties willen stimuleren. Verdere omschrijving van subsidies kun je bij de gratis tips vinden op onze website.

Prijs ontvangen

Naast het beantwoorden van vragen waren er velen presentaties die je kon bijwonen en een paar prijsuitreikingen. En tot ons grote verbazing ontving ons team een prijs van de organisatie van de Zorg & ICT beurs. Als je voor 15.00 uur op de derde dag je inschreef voor volgend jaar maakte je namelijk kans op een Green Egg. We waren netjes onze stand aan het opruimen aan het eind van de derde dag toen een delegatie ineens aan kwam rijden met de Green Egg. We waren helemaal perplex. Super bedankt daarvoor! We gaan er zeker van genieten.

Volgend evenement

Ja, zoals al aangegeven staan we volgend jaar weer op de Zorg & ICT beurs. Dat duurt nog een jaar, maar in de tussentijd hebben we nog andere activiteiten waar we naar uitkijken. Eén daarvan is het symposium: ‘Vind de weg in subsidie- en fondsenland!’ Een symposium van een halve dag met sprekers vanuit onze organisatie, maar ook ZonMw, Stichting Zij = Wij, Clear.Bio en Next Gen Ventures. Dit is heel interessant voor als je op weg geholpen wilt worden bij het vinden van de juiste financiering voor jouw startup, innovatie of ander project. Het kan namelijk wel eens lastig zijn om de juiste weg tussen alle subsidies en fondsen te vinden. Klik op de knop hieronder om het volledige programma te bekijken.

Bekijk het programma

Meld je aan voor de wekelijkse subsidieflits
 
dit veld niet invullen s.v.p.