Subsidie Helpdesk

Krijg antwoord op al jouw vragen

Subsidie helpdesk 

Exclusief voor deelnemers aan de training ‘Word een Pro!’

Speciaal voor onze cursisten hebben wij een subsidie helpdesk ingericht. Krijg hulp van de expert bij:

Al jouw vragen persoonlijk beantwoord door de expert, hoe fijn is dat!

Tja, daar zit je dan. Je hebt de training gedaan, alle kennis in huis en je begint aan je eerste subsidie- of fondsaanvraag. Allerlei vragen komen op, hoe fijn is het dan als je persoonlijk je vragen kunt stellen en de expert even meekijkt over je schouder? Voor die frisse blik, praktische tips of om even samen te kunnen sparren.

Voor wie?

Deelnemers aan de training ‘Word een Pro in Subsidie- en Fondsenwerving!’ worden 12 maanden uitgenodigd voor het vragenuur van onze helpdesk. 

Hoe werkt het?

Wil je na die 12 maanden nóg een jaar gebruik maken van onze subsidie helpdesk? Dat kan! 

Prijs: € 297,- exclusief btw voor ex-deelnemers van de training ‘Word een Pro in Subsidie- en Fondsenwerving!’

Ps. wil jij ook al je vragen stellen aan onze helpdesk? Kijk dan of de online training ‘Word een Pro in Subsidie en Fondsenwerving!’ interessant is voor jou.
Heb je vragen? Neem dan gerust contact op met ons!

Over Stance van Heijst

Stance is een expert op het gebied van subsidie- en fondsenwerving voor Zorg en Welzijn. Zij startte in 2011 met de ZorgSubsidieKalender database om de actuele subsidies en fondsen voor zorg & welzijn inzichtelijk te maken.

Ook ontwikkelde zij de training 'Word een Pro in Subsidie- en Fondsenwerving!' om beginners in subsidie- en fondsenwerving de kennis zelf bij te brengen zodat zij zelfstandig projectaanvragen kunnen schrijven.

Het veld van subsidieaanvragen en fondsenwerving tot en met de projectverantwoording is voor haar vertrouwd terrein. Haar aanpak is altijd praktisch, recht door zee en met een humorvolle twist.

Op zoek naar subsidies en fondsen in Zorg & Welzijn?

Neem een abonnement en mis nooit meer een subsidiedeadline!