Partners: Health Valley en ZorgSubsidieKalender!

ZorgSubsidieKalender is sinds 2022 partner van Health Valley. Als specialist in fondsen en subsidies voor Zorg en Welzijn een goede aanvulling aan het partnernetwerk van Health Valley.

Over onze partner Health Valley

Health Valley is hét zorginnovatienetwerk van Oost-Nederland. Met zorginstellingen, kennisinstellingen, bedrijven en overheden als partners, richt Health Valley zich op de gezondheid en de zorg van morgen. Ze identificeren vraagstukken in de zorg, brengen publieke en private partijen bij elkaar en versnellen innovatie met inzet van technologie.

Regelmatig verzorgen wij samen met Health Valley een webinar. Wil je alles weten over subsidie- en fondsenwerving én kennismaken met Health Valley?

Meld je dan aan voor het webinar

Fijne samenwerking

Stance van Heijst, directeur ZorgSubsidieKalender: “Wij zijn erg blij dat we partner zijn van Health Valley. Zo kunnen we een inhoudelijke bijdrage leveren aan het netwerk op het gebied van advies over fondsen en subsidies voor Zorg en Welzijn. We kijken uit naar een fijne samenwerking met Health Valley en de andere partners!”

Veel Zorg en Welzijn organisaties hebben goede ideeën voor innovatieve projecten of bijzondere doelgroepen. Zij vinden het vaak moeilijk om de juiste subsidies en fondsen te vinden en succesvol aan te vragen. Met de ZorgSubsidieKalender helpen wij hen bij het vinden en aanvragen van de juiste regelingen.

Wat is onze bijdrage in dit partnerschap?

  • We delen actief kennis met leden van Health Valley, zodat zij zelfstandig hun eerste stappen kunnen zetten in de wereld van subsidie- en fondsenwerving. Zo hebben we tijdens de vakbeurs Zorg & ICT een gratis subsidiespreekuur aangeboden en op 14 september verzorgen we samen met Health Valley een informatief webinar. Ook niet leden zijn welkom op dit webinar.
  • Ook leden van Health Valley kunnen in onze database zoeken naar passende regelingen. Wij hebben momenteel ruim 1.000 fondsen en subsidies inzichtelijk. De database wordt dagelijks geactualiseerd en maandelijks voegen wij gemiddeld 50 nieuwe regelingen toe. Leden missen dus nooit meer een deadline.
  • Naast fondsen en subsidies nemen we nu ook investeringsfondsen op in onze database. Deze investeringsfondsen zijn speciaal voor start-ups, scale-ups en ondernemers in de zorg die op zoek zijn naar investeerders.
  • Tijdens vakbijeenkomsten geven we inhoudelijke workshops en presentaties.
  • Wij leren onze klanten om zelf subsidies en fondsen te werven via online, live en incompany trainingen.
  • Daarnaast geven wij advies over subsidie- en fondsenwerving. Denk aan concrete schrijfhulp of advies bij het opzetten van een intern subsidiebureau.

Wil jij ook succesvol fondsen en subsidies aanvragen?

Meld je dan aan voor een van onze webinars. Je ontdekt het subsidie- en fondsenlandschap in Nederland en krijgt praktische tips voor je aanvraag. Ook maak je kennis met Health Valley. Wil je weten welke trainingen, webinars en masterclasses ZorgSubsidieKalender nog meer aanbiedt?

Bekijk onze trainingsagenda

Meld je aan voor de wekelijkse subsidieflits
 
dit veld niet invullen s.v.p.