Sociaal Werk Nederland en ZorgSubsidieKalender gaan samenwerken!

Wij hebben een nieuwe samenwerkingspartner: Sociaal Werk Nederland! ZorgSubsidieKalender en Sociaal Werk Nederland gaan samenwerken vanaf 2023! Zij zijn dé brancheorganisatie voor het sociaal werk in Nederland.

Over Sociaal Werk Nederland

Ruim 500 organisaties uit het sociaal domein, zo’n 80% van het totaal, zijn aangesloten bij Sociaal Werk Nederland. Doel is om de randvoorwaarden te creëren waarbinnen de lidorganisaties zo goed mogelijk hun werk kunnen doen. Denk onder andere aan het behartigen van collectieve belangen, kwaliteitsbevordering en kennisuitwisseling.

Ook houdt Sociaal Werk Nederland de actuele nieuwsberichten binnen het sociaal domein bij en kunnen leden gebruik maken van de kennisbank of juridische ondersteuning. Daarnaast kunnen de leden met korting gebruik maken van diensten en producten bij verschillende leveranciers en kennispartners, waaronder de ZorgSubsidieKalender.

Lidmaatschap Sociaal Werk Nederland

Leden profiteren van veel voordelen waardoor ze hun werk zo goed mogelijk kunnen doen. Met de voordelen van het lidmaatschap staan sociaal werkorganisaties een stuk sterker. Lees hier meer over het lidmaatschap.

Wat is de bijdrage van ZorgSubsidieKalender aan dit partnerschap?

Veel sociaalwerkorganisaties hebben goede ideeën voor maatschappelijke projecten of bijzondere doelgroepen. Zij vinden het echter vaak moeilijk om de juiste subsidies en fondsen te vinden en succesvol aan te vragen. Om in deze kennisbehoefte te voorzien is ZorgSubsidieKalender nu als kennispartner aangesloten om de leden van sociaal Werk Nederland op het gebied van subsidie- en fondsenwerving te informeren en met praktische tips op weg te helpen.

ZorgSubsidieKalender is dé specialist in fondsen en subsidies voor Sociaalwerk en Zorg en helpt organisaties bij het succesvol werven van geld voor hun projecten. Dat gebeurt op verschillende manieren, de database bevat ruim 1.000 subsidies en fondsen en wordt wekelijks geactualiseerd. Abonnees zijn onder andere sociaalwerk- en zorgorganisaties, kennisinstituten, stichtingen, maatschappelijke organisaties en ondernemers. De database is voor hen een belangrijke ’levensader’ om geld te vinden voor hun projecten.

Uniek in onze database is de kalenderfunctie. Je kijkt dus maanden vooruit waardoor je op tijd kunt beginnen met aanvragen. Je mist dus nooit meer een deadline. De database is dynamisch, maandelijks publiceren wij minstens vijftig nieuwe regelingen.

Daarnaast vind je op de website vele nieuwsberichten, gratis tips en kun je je aanmelden voor gratis kenniswebinars.

  • We delen inhoudelijke kennis over subsidie- en fondsenwerving zodat de leden van Sociaal Werk Nederland zelfstandig hun eerste stappen kunnen zetten in de wereld van subsidie- en fondsenwerving
  • Tijdens bijeenkomsten van sociaal Werk Nederland verzorgen we op verzoek workshops en presentaties
  • Leden van Sociaal Werk Nederland krijgen 15% korting op de prijs van het jaarabonnement op de ZorgSubsidieKalender-database en op de training ‘Word een Pro in Subsidie- en Fondsenwerving!’

Ben je al lid bij Sociaal Werk Nederland?

Bekijk jouw ledenvoordeel bij de ZorgSubsidieKalender

Meld je aan voor de wekelijkse subsidieflits
 
dit veld niet invullen s.v.p.