Drie subsidies voor hogescholen die je momenteel kunt aanvragen

Niet alleen maatschappelijke organisaties, zorginstellingen, bedrijven, verenigingen of universiteiten kunnen fondsen en subsidies aanvragen. Ook hogescholen komen in aanmerking voor bepaalde regelingen. We lichten er drie uit onze ZorgsubsidieKalender database voor je uit.

Deze subsidies voor hogescholen kun je nu aanvragen

oranje vinkje

NWA Wetenschapscommunicatie call

Het doel van deze call is om een divers palet van projecten te honoreren die de wetenschapscommunicatie in Nederland een nieuwe impuls kunnen geven. Het kan daarbij zowel gaan om nieuwe vormen, maar ook om bestaande middelen op een andere manier in te zetten, waardoor het een ander publiek bereikt of een ander licht werpt op hoe publiek een onderwerp bekijkt.

Budget: tot € 200.000,- voor grote projecten
Deadline: 22 september 2020

Log in en bekijk regeling >>  

 

oranje vinkjeImpuls 2020 van Regieorgaan SIA

De COVID-19-crisis heeft de voortgang van het praktijkgericht onderzoek bij hogescholen sterk onder druk gezet. Dit eenmalige impuls is opgezet om de hogescholen te ondersteunen bij het behouden van hun infrastructuur voor praktijkgericht onderzoek en het verder te ontwikkelen en professionaliseren.

Budget: tussen € 75.000,- en € 550.000,-
Deadline: 15 oktober 2020

Log in en bekijk regeling >>  

 

oranje vinkje

Zestor – (Mede)zeggenschap over werkdruk

Hogescholen kunnen via dit fonds subsidie ontvangen om de PMR te ondersteunen in het proces om te komen tot werkdrukbeleid voor de hogeschool. Medezeggenschapsraden kunnen hiermee deskundigen inzetten die het proces van beleidsvorming kunnen begeleiden of kunnen adviseren bij het aanpakken van werkdruk.

Award: maximaal € 2.500,- per aanvraag
Deadline: 31 december 2020

Log in en bekijk regeling >>  

 

Op de hoogte blijven en meer regelingen zien?

Wil je meer fondsen en subsidies voor hogescholen zien, en hierover actueel geïnformeerd blijven? Neem dan een abonnement op onze database.

Neem een jaarabonnement >>

Al klant? Log dan in en bekijk de actuele lijst van regelingen voor hogescholen >>