Subsidie voor jouw initiatief in Utrecht

Zoek je financiering voor jouw initiatief in Utrecht? Heb je een goed projectidee maar ben je nog op zoek naar geld om het te realiseren? We helpen je graag op weg! ZorgSubsidieKalender heeft een database met meer dan 1000 fondsen en subsidies voor Zorg & Welzijn. Daar zit natuurlijk ook een groot aantal regelingen voor Utrecht tussen! We delen in dit artikel met jou een aantal van de subsidie mogelijkheden in Utrecht. Zo heb je een beter idee van de mogelijkheden én wie weet vind je de geschikte regeling voor jouw project!

Subsidies in Utrecht

In de Domstad zijn er verschillende subsidiemogelijkheden beschikbaar. Zo kun je bij de gemeente Utrecht verschillende subsidies aanvragen. Daarnaast zijn er een aantal kleine fondsen actief die specifiek steun verlenen aan initiatieven uit de regio. Binnen deze financieringsmogelijkheden is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de aard van de steun. Zo zijn er naast subsidies en fondsen namelijk ook competities. Hoewel een competitie op het eerste oog misschien niet passend lijkt voor jouw idee, kan een competitie juist een rol spelen in de realisatie van jouw droomproject. Zo zorgt een dergelijke wedstrijd namelijk voor publiciteit van jouw initiatief. Wanneer de naamsbekendheid van jouw idee groeit kunnen zich nieuwe financieringsmogelijkheden voordoen voor jouw initiatief. Daarnaast zijn er ook crowdfunding platforms actief in Utrecht. Door middel van zo een platform kun je ook de bekendheid van jouw initiatief vergroten en kun je actief campagne voeren om jouw project werkelijkheid te laten worden. Kortom zijn er genoeg subsidiemogelijkheden in Utrecht. Om je op weg te helpen lichten we een aantal initiatieven voor je uit:

Awesome Utrecht

Awesome Utrecht is een platform voor ideeën die de stad nog grootser maken. Elke twee maanden organiseren ze een pitch night waar jij jouw briljante idee voor een groot publiek kunt presenteren.

Budget: € 1.000,- voor de winnaar.
Deadline: jaar rond. Om de twee maanden is er een pitch night.

Log in en bekijk regeling

 

Gemeente Utrecht – Utrechters zonder schulden

Deze subsidie is voor organisaties die Utrechters ondersteunen om schulden te voorkomen, op tijd op te lossen en zonder schulden te blijven.

Budget: geen vaststaand bedrag.
Deadline: jaar rond

Log in en bekijk regeling

 

Ondernemersfonds Utrecht

Ondernemersfonds Utrecht maakt het mogelijk om initiatieven en investeringen binnen Utrecht gezamenlijk te financieren. Het fonds verbindt lokale ondernemers, verschillende sectoren en organisaties, en draagt bij aan de vestigingskwaliteit van Utrecht. Dit versterkt de economische structuur van Utrecht, zorgt voor betrokken ondernemers en geeft hen meer verantwoordelijkheid in hun eigen gebied.

Budget: geen vaststaand bedrag.
Deadline: jaar rond.

Log in en bekijk regeling

 

Op de hoogte blijven van de fondsen en subsidies in Utrecht?

Wil je alle subsidiemogelijkheden voor Utrecht bekijken? Of ben je breder op zoek naar fondsen en subsidies? Dan biedt de ZorgSubsidieKalender database een uitkomst. Onze database bevat namelijk meer dan 1.000 subsidies voor de Zorg & Welzijn sector. De database bevat internationale, nationale, regionale én lokale regelingen. Zo vind je snel een subsidie in jouw regio die past bij jouw project!

Neem een abonnement op de database 

…of neem een gratis proefabonnement

Meld je aan voor de wekelijkse subsidieflits
 
dit veld niet invullen s.v.p.