Realiseer jouw droomproject in Rotterdam met deze fondsen

Zoek je financiering voor jouw initiatief in Rotterdam? Heb je een goed projectidee maar ben je nog op zoek naar geld om het te realiseren? We helpen je graag op weg! ZorgSubsidieKalender heeft een database met meer dan 1.000 fondsen en subsidies voor Zorg & Welzijn. Daar zit natuurlijk ook een groot aantal regelingen voor Rotterdam tussen! We delen in dit artikel met jou een aantal fondsen in Rotterdam. Zo heb je een beter idee van de mogelijkheden én wie weet vind je de geschikte regeling voor jouw project!

Fondsen in Rotterdam

In de Maasstad zijn er verschillende subsidiemogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld bij de gemeente Rotterdam subsidie aanvragen. Daarnaast zijn er ook een aantal lokale fondsen en stichtingen actief die specifiek gericht zijn op de regio Rotterdam. Om je op weg te helpen lichten we een aantal subsidies en fondsen in Rotterdam voor je uit. Zo vind je misschien wel hét juiste geldpotje voor jouw droomproject.

 

 

Sint Laurensfonds

Al bijna vier eeuwen ondersteunt Sint Laurensfonds projecten en maatschappelijke initiatieven die gericht zijn op het opvangen, versterken en maatschappelijk verbinden van kwetsbare personen, met name jeugdigen en ouderen.
 
Budget: jaarlijks budget van meer dan € 2 miljoen, er kunnen verschillende bedragen aangevraagd worden, afhankelijk van het soort project.
Deadline: 30 september 2024

Log in en bekijk regeling  

 

Rotterdamse Stichting Blindenbelangen

De Rotterdamse Stichting Blindenbelangen ondersteunt instellingen die zich de bevordering van het materiële, sociale en culturele welzijn van blinden en slechtzienden ten doel stellen. Daarnaast bevordert de stichting wetenschappelijk onderzoek en scholing op het terrein van blindheid, slechtziendheid en het voorkomen daarvan.

Budget: minimaal € 1.000,- en maximaal € 100.000,- per aanvraag

Deadline: jaar rond

Log in en bekijk regeling

 

Gemeente Rotterdam – Subsidie voor wijkrestaurants voor ouderen

De gemeente Rotterdam verstrekt subsidies ter ontwikkeling of verduurzaming van zorg- of wijkrestaurants in Rotterdam, waarbij samen eten en bestrijden van eenzaamheid onder de doelgroep ouderen een belangrijke doelstelling is. Zorgrestaurants en wijkrestaurants kunnen een aanvraag indienen.
 
Budget: maximaal € 75.000,-. De maximale bijdrage is afhankelijk van het type activiteit.
Deadline: 15 oktober 2024

Log in en bekijk regeling

 

Op de hoogte blijven van de subsidies en fondsen in Rotterdam?

Wil je alle subsidiemogelijkheden voor Rotterdam bekijken? Of ben je breder op zoek naar fondsen en subsidies? Dan biedt de ZorgSubsidieKalender database een uitkomst. Onze database bevat namelijk meer dan 1.000 subsidies voor de Zorg & Welzijn sector. De database bevat internationale, nationale, regionale én lokale regelingen. Zo vind je snel een subsidie in jouw regio die past bij jouw project!

 

Neem een abonnement op de database  …of neem een gratis proefabonnement

Meld je aan voor de wekelijkse subsidieflits
 
dit veld niet invullen s.v.p.