Ontmoet de ZorgSubsidieKalender op het Health Valley Event 2024

Maak gebruik van de kortingscode hieronder en bespaar 25% op je entree!

Ook dit jaar is de ZorgSubsidieKalender aanwezig op het Health Valley Event. Het event waarin de nieuwste trends en ontwikkelingen in de Life Sciences & Health sector centraal staan. Ons team kan je bijpraten over het laatste nieuws binnen het subsidie- en fondsenlandschap. Reden genoeg voor een bezoek aan het Health Valley Event in Nijmegen!

Dit jaar is 15e jubileumeditie van het meest vooruitstrevende zorginnovatie event van Nederland! Op 21 maart staat het event in het teken van ‘Transition in Healthcare’, waarbij we vooruitkijken naar de toekomstige gezondheidszorg. Want hoe houden we deze goed én betaalbaar? Tijdens het plenaire programma, de workshops, op de beursvloer en tijdens matchmaking activiteiten ontdekken bezoekers de laatste ontwikkelingen binnen Life Sciences & Health. Graag verwelkomen wij je in onze stand waar je al jouw vragen over subsidie- en fondsenwerving kunt stellen.

Op het evenement kun je verschillende presentaties en inhoudelijke sessies bijwonen, verzorgd door o.a.:

 • Kees van Laarhoven, chirurg en afdelingshoofd Heelkunde bij Radboudumc. Hij kijkt één jaar vooruit en bespreekt hoe de transitie in de zorg al voelbaar is op de korte termijn.
 • Masi Mohammadi, hoogleraar bij Technische Universiteit Eindhoven. Haar blik reikt verder in de toekomst richting 2040. Welke technologische middelen en methoden zullen we tegen die tijd gebruiken om mensen langer zelfstandig en gezond te laten wonen?
 • Inspirerend: de genomineerden van de Nationale Zorginnovatieprijs presenteren hun innovaties voor de zorg in 2030.
 • Joris Arts, allround zorginnovatie-expert, sluit het plenaire programma af. Hij geeft advies over hoe de zorg van andere sectoren kan leren.

Verder zijn er parallelsessies bij te wonen over o.a.:

 • De businesscase van verlaagde zorgkosten
 • Samen Sterk in de Zorg
 • Positieve Gezondheid

Waarom wil je dit event niet missen?

Ontmoet 1.000 andere bezoekers die werkzaam zijn bij organisaties die technologische innovaties in de zorg ontwikkelen. Deze ontwikkelingen dragen bij aan het langer gezond laten leven van mensen. Het event biedt dus grote netwerkkansen voor alle organisaties die zich bezighouden met zorginnovatie in Zorg en Welzijn. Op het evenement vind je:

 • 1.000+ bezoekers
 • 80+ sprekers
 • 60+ exposanten en standhouders
 • 40+ sessies
 • 1-op-1 matchmaking meetings met andere partijen in Zorg en Welzijn

Ontvang 25% korting op je ticket!

Als je werkzaam bent in de gezondheidssector wil je het Health Valley Event niet missen! Als partner van Health Valley kunnen wij jou een speciale korting aanbieden. Met de code: 24ZSK25 krijg je 25% korting op jouw ticket. Meld je aan via de oranje knop hieronder en vul de kortingcode in. Dan ontmoeten we elkaar op het event!

Meld je aan voor het Health Valley Event

Meld je aan voor de wekelijkse subsidieflits
 
dit veld niet invullen s.v.p.