ZonMw subsidieronde ‘Doorontwikkeling binnen de kortdurende herstelgerichte ouderenzorg’ opent 30 september

Biedt jouw organisatie kortdurende en herstelgerichte zorg aan ouderen? En zijn jullie bezig om deze zorg door te ontwikkelen? Lees dan even verder. Vanuit het programma Beter Thuis stelt ZonMw deze subsidieronde op. ZonMw opent de oproep op 30 september, de sluitingsdatum is nog onbekend. Deze oproep stimuleert ontwikkelingen en initiatieven die uitgaan van de zorg- en ondersteuningsbehoefte van de cliënt, in plaats van het bestaande aanbod.

ZonMw subsidieronde ouderenzorg – Doel van de subsidie

De subsidie is bedoeld voor het eenduidig onderzoeken van de effecten van een kansrijk zorgtraject. Daarbij wordt voortgebouwd op bestaande goede voorbeelden. Aan het eind van de subsidieperiode wordt een beschrijving van een zorgtraject opgeleverd. Indien gewenst kan een reeds beschreven aanpak die een deel van het zorgtraject beslaat ook uitgebreid worden naar het hele zorgtraject.

Wie kan aanvragen?

Samenwerkingsverbanden kunnen een aanvraag doen. Jullie samenwerkingsverband dient minimaal te bestaan uit een onderzoeksorganisatie, een zorgaanbieder, een zorgverzekeraar en (een vertegenwoordiging van) cliënten.

Budget: maximaal € 500.000,- per project, het totale budget van deze subsidieronde bedraagt € 1.500.000,-

De subsidieregeling opent op 30 september 2022, de deadline is nog onbekend.

Al klant? Log in en bekijk de regeling >>

Op de hoogte blijven van regelingen voor ouderen?

Ben jij regelmatig op zoek naar subsidies en fondsen voor jouw project of initiatief rondom (zorg voor) ouderen? In onze database vind je zo’n 100 regelingen voor dit soort projecten. Met een abonnement op onze database blijf je hier altijd actueel over geïnformeerd. Liever eerst vrijblijvend een maandlang kennismaken met de database? Dat kan, neem een gratis proefabonnement.

Neem een proefabonnement >>

Al klant? Log dan in en bekijk de actuele lijst van regelingen voor projecten voor ouderen >>

Meld je aan voor de wekelijkse subsidieflits
 
dit veld niet invullen s.v.p.