Lang Leve Kunst Fonds – aanvragen kan nog!

Mede dankzij het Lang Leve Kunst Fonds beleven ouderen in allerlei plaatsen in Nederland plezier aan met kunst bezig zijn. Goed nieuws: het fonds heeft dit jaar nog ruimte voor nieuwe aanvragen!

Lang Leve Kunst Fonds heeft nog ruimte voor nieuwe aanvragen

Het Lang Leve Kunst Fonds stimuleert dat ouderen kunst beoefenen. Het fonds staat open voor allerlei projecten en initiatieven. Kleine, lokale projecten waarin ouderen minimaal vijf keer onder begeleiding van een kunstenaar kunst maken met een concreet eindresultaat: een voorstelling, een schilderij, een muziekuitvoering. Maar ook projecten met een groter bereik en naast de uitvoering van activiteiten de ontwikkeling van een methodiek.

Zo doe je een aanvraag bij het Lang Leve Kunst Fonds

Wanneer?

Je kunt op elk moment een aanvraag indienen, deze wordt binnen twee weken in behandeling genomen. Dien je aanvraag minimaal twee à vier maanden voor de start van je project in, of minimaal zes maanden voor de start van een groot project.

Wat is de behandeltermijn?

Binnen vier maanden krijg je bericht over een mogelijke toekenning of afwijzing. Als je aanvraagt voor een bedrag tot en met € 3.000,-, krijg je doorgaans binnen zes weken een bericht. Dien je een aanvraag in voor een bedrag vanaf € 35.000,-, dan krijg je binnen zes maanden een bericht.

Werkwijze aanvraag

Doorloop de QuickScan. Bij een positieve uitkomst kun je een aanvraag indienen. Het fonds neemt alleen digitale en complete aanvragen in behandeling.

Al Klant? Log in en bekijk de regeling.

Op de hoogte blijven van regelingen rondom kunst en cultuur?

Ben jij regelmatig op zoek naar subsidies en fondsen voor jouw project of initiatief dat te maken heeft met kunst? In onze database vind je meer dan 100 regelingen voor dit soort projecten. Met een abonnement op onze database blijf je hier altijd actueel over geïnformeerd. Liever eerst vrijblijvend een maandlang kennismaken met de database? Dat kan, neem een gratis proefabonnement.

Neem een proefabonnement

Al klant? Log dan in en bekijk de actuele lijst van regelingen voor projecten met betrekking tot kunst en cultuur.

Meld je aan voor de wekelijkse subsidieflits
 
dit veld niet invullen s.v.p.