Hoe creëer je een beleeftuin die dagelijks gebruikt wordt? – Gratis webinar

Werk jij in een woon- of zorginstelling en doen jullie weinig met de buitenruimte? Hoe fijn zou het zijn als je elke dag blije bewoners ziet in een fijne beleeftuin! Droom jij ervan om op jouw locatie een beleeftuin te realiseren? Meld je dan aan voor dit webinar op 27 juni 2022!

Een beleeftuin is veel meer dan een mooi aangelegde tuin!

Een beleeftuin kan de kwaliteit van leven verhogen door het concreet ervaren en beleven van zintuigen, zeker bij cliënten in een gevorderd stadium van dementie. Om dit te realiseren heb je een doelgerichte visie nodig, dit gratis webinar bevat waardevolle tips en je krijgt praktijkvoorbeelden om jouw beleeftuin te creëren. Beleeftuin-expert Willy Schuurman geeft je inzicht, inspiratie en helpt je concreet op weg bij het ontwikkelen van een succesvolle beleeftuin voor jouw locatie!

Alles wat je nodig hebt om een goede start te maken met een beleeftuin!

Dit is wat je ontdekt:

  • Wat is een beleeftuin? (visie en doelstelling)
  • De 7 ingrediënten voor een succesvolle beleeftuin
  • De gouden formule voor een succesvolle aanpak
  • Hoe je een realistische planning maakt
  • Hoe vind je passende financiering?

Leuk om te weten

Dit webinar is speciaal voor managers van groot- en kleinschalige woon-zorginstellingen, fondsenwervers, (beleef)tuinliefhebbers en activiteitenbegeleiders. Na afloop ontvang je een mooi cadeau bij boeking van een presentatie op jouw locatie.

Let op, meld je tijdig aan, het aantal plaatsen is beperkt en er komt geen replay!

Meld je aan voor het webinar van 27 juni 2022

Je wilt een tuin realiseren die past bij jullie specifieke doelgroep en waarbij gebruikers er ook daadwerkelijk gebruik van maken. Dan bent je bij Willy aan het juiste adres. Zij heeft als grondlegger van de beleeftuin een doordachte visie ontwikkeld. Ook heeft zij veel kennis en ervaring opgedaan, de beleeftuin doorontwikkeld en uitgekristalliseerd. Hierdoor kan zij je met maatwerk adviseren en beleeftuinen realiseren. Het is haar expertise om voor verschillende doelgroepen – vanuit de mens – vakkundig beleeftuinen te ontwerpen. Want een beleeftuin is meer dan een mooi aangelegde tuin!

Willy Schuurman

Over Willy Schuurman

Vanuit compassie ontstond haar grote missie om de kwaliteit van leven te vergroten voor kwetsbare mensen die in een zorginstelling wonen. Jarenlang werkte zij als enthousiaste, gedreven en ondernemende activiteitenbegeleidster in een zorginstelling voor mensen met dementie. Vervolgens werd zij coördinator dagbeleving. Voor en mét cliënten en familie creëerde zij met aandacht en liefde een fijne dag. Toch voelde zij zich te kort schieten. Zij kon immers maar op één plek tegelijk zijn en zag blijdschap, maar ook het verdriet van cliënten en familie. Want zeg nou zelf… thuis wonen is toch het fijnste? Juist omdat dát niet meer kan, maakt zij zich sterk voor een zo fijn mogelijke dagbeleving.

Over dit kenniswebinar

Stance van Heijst, directeur van de ZorgSubsidieKalender interviewt Willy Schuurman, specialist in beleeftuinen en eigenaar van Maximaal Leven. Stance deelt haar ervaring op het gebied van Subsidie- en Fondsenwerving. De kenniswebinars van Stance worden altijd goed gewaardeerd. Geïnteresseerd in andere webinars? Bekijk dan onze webinar-agenda!

Meld je aan voor de wekelijkse subsidieflits
 
dit veld niet invullen s.v.p.