Waarom 60% van de subsidieaanvragen wordt afgewezen – gratis webinar

Als professional in Zorg en Welzijn ben je waarschijnlijk vooral gedreven door de inhoud van je vak. Je zit er helemaal in. Vanuit die inhoud wil je graag verbeteringen doorvoeren voor jouw doelgroep. Die focus op de inhoud kan je echter ook blind maken voor andere belangrijke aspecten die nodig zijn voor een succesvol en gesubsidieerd project. Hierdoor kunnen subsidieaanvragen worden afgewezen.

Vergroot je kennis en vaardigheden

Het kan natuurlijk gebeuren dat je fonds- of subsidieaanvraag wordt afgewezen omdat er teveel aanvragen zijn binnengekomen voor het beschikbare budget. Daar kun je dan weinig aan doen. Maar wat als je plan om andere redenen wordt afgewezen? Dan is het tijd om je kennis en vaardigheden op het gebied van subsidie- en fondsenwerving te vergroten. Aanvraag afgewezen

Sinds 2011 hebben wij meer dan 1.000 professionals getraind om zelf subsidies en fondsen te werven. Inmiddels werven zij met succes voor hun projecten en organisaties. Wil jij weten wat er vaak fout gaat bij het aanvragen van subsidies en fondsen en hoe jij dat voorkomt? Bekijk dan dit webinar!

Bekijk het gratis webinar en ontdek:

  1. Wat zijn veel voorkomende blunders en hoe voorkom je ze?
  2. Wat zijn de trends in subsidie- en fondsenland?
  3. Waar moet je rekening mee houden bij het aanvragen?
  4. Wat zijn de verschillen tussen subsidies en fondsen?
  5. Hoe beoordeelt een geldgever jouw aanvraag?

Bekijk hier direct het gratis webinar

Meld je aan voor de wekelijkse subsidieflits
 
dit veld niet invullen s.v.p.