Prijzen, awards en beurzen voor onderzoekers die je nu kunt aanvragen

Prijzen, awards en beurzen voor onderzoekers worden in verschillende onderzoeksdisciplines uitgereikt aan talentvolle onderzoekers. Hiermee kunnen ze vaak hun eigen onderzoekslijn opzetten of uitbreiden en een hun onderzoekscarrière een stap verder brengen.

Naast subsidies voor onderzoek binnen Zorg & Welzijn houden we bij ZorgSubsidieKalender ook deze prijzen, awards en beurzen actueel bij. We lichten er hiervan graag een aantal voor je uit.

Deze prijzen, awards en beurzen voor onderzoekers kun je nu aanvragen

 

oranje vinkje

Dekkerbeurzen van de Hartstichting

Dit zijn persoonsgebonden beurzen voor talentvolle hart- en vaatonderzoekers in verschillende stadia van hun carrière. De beurzen voor ‘Junior clinical scientist’ en ‘Clinical established investigator’ zijn nu geopend.

Budget: tussen € 139.054,- en € 614.779,- afhankelijk van beurs
Deadline: de eerder geplande deadline van 2 juni is uitgesteld, de stichting maakt de nieuwe deadline binnenkort bekend.

Log in en bekijk regeling >>  

 

oranje vinkjeDirkje Postma Talent Award van het Longfonds

Met deze subsidie kunnen getalenteerde onderzoekers hun eigen onderzoekslijn verstevigen. Het biedt onderzoekers de mogelijkheid om gedurende drie jaar hun wetenschappelijke ideeën verder te ontwikkelen en een eigen onderzoeksniche te creëren.

Award: maximaal €200.000,- per onderzoeker
Deadline: 8 juni 2020

Log in en bekijk regeling >>  

 

oranje vinkje

Early Career Award van de KNAW

Met deze award geeft de KNAW jonge getalenteerde onderzoekers na hun promotie een steuntje in de rug. Het is bedoeld voor onderzoekers die aan het begin van hun carrière staan en die in staat zijn vernieuwende en originele onderzoeksideeën (verder) te ontwikkelen.

Award: € 15.000,- en een kunstwerk
Deadline: 1 juli 2020

Log in en bekijk regeling >>  

 

oranje vinkjeDutch Data Prize van Research Data Netherlands

Deze prijs wordt uitgereikt aan een onderzoeker of onderzoeksgroep die extra bijdragen levert aan de wetenschap door onderzoeksgegevens beschikbaar te stellen voor (aanvullend) onderzoek. Hiermee kunnen ze hun dataset (nog) toegankelijker maken, bijvoorbeeld door het organiseren van een symposium of het online beschikbaar stellen van gegevens.

Prijs: € 5.000,- en een beeldje
Deadline: 1 juni 2020

Log in en bekijk regeling >>  

 

Op de hoogte blijven en meer regelingen zien?

Wil je meer prijzen, awards en beurzen voor onderzoekers zien, en hierover actueel geïnformeerd blijven? Zoekt je organisatie regelmatig subsidie voor onderzoek? Neem dan een abonnement op onze database.

Neem een jaarabonnement >>

Al klant? Log dan in en bekijk de actuele lijst van regelingen voor onderzoek en onderzoekers >>