Deze beurzen en subsidieregelingen voor onderzoekers kun je nu aanvragen

Prijzen, awards en beurzen voor onderzoekers worden in verschillende onderzoeksdisciplines uitgereikt aan talentvolle onderzoekers. Hiermee kunnen ze vaak een eigen onderzoekslijn opzetten of uitbreiden en hun onderzoekscarrière een stap verder brengen.

Naast subsidies voor onderzoek binnen Zorg & Welzijn houden we bij ZorgSubsidieKalender ook deze beurzen, onderzoeksprogramma’s en subsidieregelingen actueel bij. We lichten hiervan graag een aantal voor je uit.

Deze beurzen en subsidieregelingen kun je als onderzoeker nu aanvragen

oranje vinkje

ZonMw – Rubicon 2022-2

Het programma Rubicon laat recent gepromoveerde wetenschappers ervaring opdoen aan een buitenlands topinstituut. Dat is een belangrijke opstap voor een wetenschappelijke carrière.

Award: salariskosten voor minimaal 12 en maximaal 24 maanden onderzoek bij een buitenlands instituut.
Deadline: 30 augustus 2022

Log in en bekijk regeling >>  

oranje vinkje

Alzheimer Nederland – InterAct-beurs

Met de InterAct-beurs biedt Alzheimer Nederland veelbelovende onderzoekers de mogelijkheid om hun kennis, ervaring en vaardigheden te verbreden. Het doel is om hun huidige of toekomstige onderzoek nog impactvoller te maken.

Award: maximaal € 15.000,- per aanvraag
Deadline: 3 oktober 2022

Log in en bekijk regeling >>  

oranje vinkje

Prinses Beatrix Spierfonds – Call: Op weg naar therapie

Het ultieme doel van het Prinses Beatrix Spierfonds is spierziekten de wereld uit. Daarom financieren ze onderzoek dat leidt tot het ontwikkelen van gerichte therapieën voor spierziektepatiënten.

Award: geen vaststaand bedrag
Deadline: 4 oktober 2022

Log in en bekijk regeling >>  

Op de hoogte blijven en meer regelingen zien?

Wil je meer beurzen, onderzoeksprogramma’s en subsidieregelingen voor onderzoekers zien, en hierover actueel geïnformeerd blijven? Zoekt je organisatie regelmatig subsidie voor onderzoek? Neem dan een abonnement op onze database.

Bekijk onze abonnementen >>

Al klant? Log dan in en bekijk de actuele lijst van regelingen voor onderzoek en onderzoekers >>