Een fonds aanvragen: de basisvereisten

Liggen er bij jou al een tijdje allerlei projectplannen ‘op de plank’. Vind je het ingewikkeld om grip te krijgen op de werkwijze van een subsidieaanvraag? In deze video ontdek je de basis eisen waaraan jij moet voldoen voor het aanvragen van een fonds. Zo kom je erachter of je klaar bent om een aanvraag in te dienen. Zodra je de basis op orde hebt, sta je namelijk in de startblokken om jouw projectplan uit te werken als er een passende subsidieregeling opent. Ook geeft de video je een voorproefje van module 2 van onze training ”Word een Pro in Subsidie- en Fondsenwerving!”. Deze training geeft je alle tools en tips om succesvol subsidies en fondsen te werven, van het aanvragen tot de verantwoording.

Module 2: Ben ik klaar om aan te vragen en kan mijn organisatie het project aan?

In module 2 kom je erachter of je alles op orde hebt om een fonds aan te vragen. Zo ontdek je of je aan de minimale voorwaarden voldoet om het fonds aan te mogen vragen. Wanneer je deze basis vereisten op orde hebt, kun je eenvoudiger een aanvraag schrijven. In module 2:

  • Kom je erachter of jou organisatie een aanvraag kan indienen.
  • Doe je basiskennis op over de ANBI status.
  • Leer je meer over de verplichte eigen bijdrage.

Ben je benieuwd geworden? Bekijk dan onderstaande video die een voorproefje geeft van module 2.

Haal de basiskennis subsidie- en fondsenwerving in huis

Onze training ”Word een Pro in Subsidie- en Fondsenwerving!” stoomt jou klaar om zelfstandig van A tot Z een subsidieaanvraag te schrijven. Deze training is specifiek gericht op de beginnende aanvrager. Tijdens de training leer je de basis van het fondsen- en subsidiewerven en krijg je de handvaten om jouw eigen projectplan te schrijven. Zo wordt het opstellen van een projectplan een invuloefening. Ook ontvang je een cursusmap, zodat je alle opgedane kennis eenvoudig kunt raadplegen. Tijdens de training doorloop je 12 modules. Zo leer je hoe je een realistische begroting opstelt én kom je erachter hoe je een winnend projectplan schrijft.

Wil jouw organisatie zelfstandig subsidieaanvragen indienen? Haal dan de juiste kennis in één dag in huis. Meld je aan voor onze livedag op 7 maart in Utrecht. Of volg onze training volledig zelfstandig online vanuit je eigen werkplek. Benieuwd geworden?

Ontdek onze training

Meld je aan voor de wekelijkse subsidieflits
 
dit veld niet invullen s.v.p.