Crowdfunding patiënten- of cliëntenorganisaties

DoSupport! is een online platform waarop je je actief kunt inzetten voor een maatschappelijk doel: ofwel door een project te starten, of door bij te dragen als supporter. Op het platform kom jij als initiatiefnemer in contact met de mensen die jouw doel ook ontzettend belangrijk vinden. DoSupport is een initiatief van stichting PGOsupport.

Waarom crowdfunding voor projecten ten behoeve van patiënten- en cliëntenorganisaties

PGO supportDoSupport is o.a. een crowdfundingplatform. PGOsupport helpt organisaties bij het ontwikkelen en uitvoeren hiervan. Crowdfunding is veel meer dan een bron van inkomsten voor je toekomstige project! Het is een manier om mensen bij jou, je organisatie en jullie gezamenlijke droom te betrekken.

Wie kan crowdfunding aanvragen?

Patiënten- en cliëntenorganisaties

Criteria (samenvatting)

  • Je kunt DoSupport gebruiken als kom-in-actieplatform. Dit betekent dat jijzelf of iemand uit jouw achterban een actie kan starten die direct ten goede komt aan jouw organisatie. Denk aan acties van verschillende grootte: je kan bijvoorbeeld een landelijke actie starten waar een aantal van je regio-afdelingen aan deelnemen, maar je kunt ook kleinschaliger denken.
  • Naast acties vanuit jou en jouw organisatie kan een iemand uit jouw achterban ook een actie starten. Zij geven dan aan dat de opbrengst ten goede moet komen aan jouw organisatie, en dit zal dan automatisch bijgeschreven worden op de door jou opgegeven bankrekening. Acties van jou of van een derde hebben geen vaste looptijd of vooral gesteld doelbedrag.

Budget: geen vaststaand bedrag

Deadline: jaar rond

Overige informatie

Dosupport

Ben je regelmatig op zoek naar subsidies in Zorg en Welzijn?

Zorgsubsidiekalender biedt je de mogelijkheid nooit een subsidie of fonds te missen. Neem een abonnement op deze handige kalender! Je kunt vrijblijvend starten met een gratis Proefabonnement.

Vragen? Neem contact op via 030-2270037 of mail naar info@zorgsubsidiekalender.nl