RSS Feed Intranet Subsidiekalender

Jaarabonnement RSS-Feed

ZorgSubsidieKalender op je intranet

Je actuele subsidie en fondsenoverzicht op maat

ZorgSubsidieKalender via een RSS-Feed

Voor ledenorganisaties, kennisinstituten, universiteiten en hogescholen

Heeft jouw organisatie veel medewerkers en/of vrijwilligers die altijd op de hoogte moeten zijn van de actuele subsidiemogelijkheden?

De ZorgSubsidieKalender op je intranet via een RSS-Feed is dan de ideale oplossing!

Je eigen subsidiekalender op intranet

Dit Jaarabonnement laat de subsidiekalender rechtstreeks zien op je intranet. Dus alle medewerkers die toegang hebben tot het intranet van je organisatie kunnen de interne subsidiekalender zien en gebruiken. Op centraal niveau binnen je organisatie bepaal je welke subsidieregelingen zichtbaar zijn op het intranet en welke niet.

De voordelen van een jaarabonnement met RSS-Feed

  • Je hebt je eigen subsidiekalender ‘op maat’. Op centraal niveau in je organisatie beslis je welke financieringsregelingen zichtbaar moeten zijn en welke niet. Je laat dus alleen intern zien wat past bij jullie organisatie.
  • Onbeperkt aantal gebruikers. Alle medewerkers of vrijwilligers hebben toegang tot de actuele subsidies, de hele organisatie is actueel geïnformeerd.
  • Je medewerkers en/of vrijwilligers besparen tijd. Zij kunnen direct zien welke actuele subsidieregelingen er beschikbaar zijn. Zij hoeven dus niet zelf in te loggen en te zoeken op de website van de ZorgSubsidieKalender.
  • Je kunt de project- en subsidieaanvragen intern makkelijker coördineren en het overzicht behouden op de aanvragen en plannen die worden ingediend namens je organisatie.

Hoe ziet het er uit?

Op jullie intranet verschijnt de lijst van door jullie geselecteerde subsidies als een subsidiekalender. Dus alle deadlines staan op volgorde van datum. Je ziet de subsidiedeadline en daarachter de titel van de subsidie. Op de titel kun je doorklikken en dan zie je de volledige tekst met alle links naar internet.


Hieronder zie je de intranet homepagina van het Trimbos-Instituut. De subsidiekalender staat rechtsonder in het blauwe kader. Alle Subsidiedeadlines zijn aanklikbaar en je kunt dan de volledige regeling bekijken, inclusief de links naar internet.

 

De implementatie binnen je organisatie

Technische Implementatie

Het inbouwen van de RSS-feed op jullie intranet vraagt wat tijd en inspanning van jullie ICT-beheer afdeling. Er moet o.a. nagedacht worden over de plaats van de subsidiekalender op het intranet. Indien nodig, bieden wij enkele uren gratis support aan tijdens de implementatie (online of telefonisch).

Organisatorische Implementatie

Wij adviseren om binnen de organisatie enkele coördinatoren aan te wijzen die toegang hebben tot de volledige subsidiekalender. Zij kunnen inloggen en via de RSS-Feed aanvinken welke regelingen relevant zijn voor jullie organisatie en dus zichtbaar zijn op intranet (en welke niet).

Voor wie?

Landelijke (netwerk)organisaties met regionale afdelingen, kennisinstituten, universiteiten en (hoge)scholen.
Inmiddels hebben we een aantal tevreden organisaties in ons klantenbestand met een RSS-feed waaronder o.a. het Trimbos instituut, Nivel, Vereniging Spot.

Investering

Het jaarabonnement met RSS-Feed bedraagt € 2.997 excl. btw. De RSS-Feed is toegankelijk voor een onbeperkt aantal gebruikers!

Wil je een demonstratie?

Wij komen graag de ZorgSubsidieKalender demonstreren bij jullie op locatie. Je krijgt dan een goede indruk van de inhoud, de zoekmogelijkheden en de wijze waarop de RSS-Feed werkt. We denken ook graag mee over de organisatorische en technische implementatie in jullie organisatie.

Wil je meer informatie of een afspraak maken voor een demonstratie?
Bel ons op 030-2270037 of stuur ons een bericht >>

 fa-calendar

 

Jaarabonnement

.

 

Proefabonnement

.

 

Workshops

.

 

Advies

.

 

Subsidieflits

.