Advies Subsidie Aanvragen

Subsidie Advies

 

Hulp nodig bij je subsidieaanvraag?

Schakel een ervaren adviseur in!

 

Een goed gestroomlijnd subsidieproces levert je organisatie meer op dan geld!

Het schrijven van een uitgebreide subsidie-aanvraag, het opstellen van de begroting en voldoen aan alle subsidie-eisen is vaak een tijdrovende en specialistische bezigheid. Bovendien, de kans op een afwijzing is groot vanwege de toegenomen druk op de subsidieregelingen. Heb jij subsidie advies nodig?

Laat niet onnodig subsidiegeld liggen

Het is belangrijk om als organisatie de actuele stroom van subsidies goed bij te houden en de aanvragen zorgvuldig te administreren. Het is natuurlijk zonde als je onnodig subsidiegeld laat liggen of als je door fouten of slordigheden in je verantwoording achteraf terugvorderingen opgelegd krijgt.

Onze adviseurs helpen je om dit proces goed te stroomlijnen zodat je alle beschikbare subsidiemogelijkheden benut. Zij adviseren bij aanvragen voor onder meer ZonMw subsidies, Sectorplan Plus of subsidies voor verduurzaming van maatschappelijk vastgoed.

Belangrijk - een gestroomlijnd subsidieproces binnen je organisatie

Het succesvol aanvragen van een subsidie is pas het begin, daarna volgen de projectuitvoering met de bijbehorende administratie en een correcte eindverantwoording. Ook daar kun je onze adviseurs en projectcontrollers voor inschakelen.

Hiermee kunnen wij je helpen:

Check Zorg SubsidiesAdvies bij je subsidie aanvraag

Het aanvragen van een subsidie is een specialisme. Heb je geen ervaring? Onze adviseurs bespreken met jou de haalbaarheid van je projectidee en je mogelijke behoefte aan ondersteuning. Deze kan variëren van meekijken tot het volledig overnemen van het schrijf- en aanvraagtraject op basis van jullie inhoudelijke input. Onze adviseur werkt altijd op basis van een heldere offerte en duidelijke afspraken.

Check Zorg SubsidiesOndersteuning bij verantwoording

Onze ervaren projectcontrollers zorgen voor de inrichting van de projectadministratie en een tijdige en foutloze verantwoording van subsidies. Zo voorkom je financiële ellende en terugvorderingen achteraf.

Check Zorg SubsidiesOpleiden van medewerkers

Wil je dat je medewerkers zelf leren om subsidies (en fondsen) te werven? In de online training 'Word een Pro in Subsidie- en Fondsenwerving!' krijgen ze alle kennis om zelfstandig aanvragen te schrijven met behulp van handige checklists, formats en stappenplannen.

Check Zorg Subsidies

Opzetten intern subsidiebureau

Onze adviseur brengt alle lopende aanvragen in kaart en zorgt voor onderlinge afstemming. Ook kan de adviseur helpen bij het opzetten van een intern subsidiebureau met een coördinator. Een coördinator kan een interne medewerker zijn die hiervoor wordt opgeleid (training on the job). Externe inhuur op basis van detachering behoort ook tot de mogelijkheden.

Gratis intakegesprek en heldere afspraken

Wij hebben een uitgebreid netwerk van ervaren subsidieadviseurs met een specialisatie in Zorg en Welzijn. Hun expertise varieert van strategisch tot uitvoerend niveau.

Wil je hulp of advies bij een subsidie aanvraag? We matchen je graag met een geschikte adviseur. Een eerste kennismakingsgesprek is altijd gratis.

Om een juiste match te kunnen maken vragen wij je om voordat je contact met ons opneemt de onderstaande vragen te beantwoorden.
We gaan uiteraard vertrouwelijk om met de door jou verstrekte informatie en je hoort snel of en wanneer we je kunnen matchen met een adviseur. 

Vragen? Neem contact op met ons


Bekijk hier onze Algemene Voorwaarden >>

 fa-calendar

 

Jaarabonnement

.

 

Proefabonnement

.

 

Workshops

.

 

Gratis Webinars

.

 

Subsidieflits

.