Krijg zicht op subsidies en fondsen voor sport en bewegen

Komt het wel eens voor dat je een goed projectidee hebt voor sport en bewegen? En dan op zoek gaat naar subsidies en fondsen? Dat je vervolgens ontdekt dat de deadlines al zijn verstreken? Dat is natuurlijk zonde van je tijd, én je loopt ook nog geld voor je project mis!

Dit is precies de reden waarom de ZorgSubsidieKalender bestaat, zodat jij altijd op de hoogte bent van de nieuwste subsidies en fondsen. In onze database vind je meer dan 1000 fondsen en subsidies voor Zorg & Welzijn. Hij wordt wekelijks geactualiseerd en elke maand zijn er gemiddeld 50 nieuwe regelingen! Zo ben je tijdig op de hoogte én kun je je projectplan schrijven ruim voordat de deadline verstrijkt.

Op de hoogte blijven van subsidies en fondsen voor sport en bewegen

In onze database houden we ook financieringsmogelijkheden bij voor sport- en beweegactiviteiten. Sport is namelijk goed voor je fysieke en mentale gezondheid. Het is ook een middel dat kwetsbare groepen laat meedoen. Want samen sporten en bewegen verbindt! Werk jij bij een organisatie die sportactiviteiten organiseert? En ben je regelmatig op zoek naar fondsen en subsidies om deze projecten te financieren? In de ZorgSubsidieKalender database vind je tal van regelingen die een bijdrage geven aan projecten rondom sport en bewegen. Hier lichten we 3 regelingen voor je uit.

3 subsidies en fondsen voor sport en bewegen uitgelicht

Provincie Groningen – Subsidieregeling Sportevenementen

Organiseer je, in aanloop naar of na afloop van een sportevenement, een activiteit of side-event dat niet-actieve Groningers in beweging brengt? Zoals een scholenprogramma of een clinic? Dan kun je in aanmerking komen voor subsidie.

Budget: maximaal € 10.000,- per aanvraag
Deadline: jaar rond aanvragen

Gemeente Amsterdam – Subsidie voor fietsinitiatieven

Financiering voor fietsinitiatieven zoals het geven van fietslessen, fietsreparatieworkshops of projecten met fietsmaatjes die bewoners van Amsterdam stimuleren om meer te fietsen.

Budget: maximaal € 10.000,- voor organisaties, en € 5.000,- voor bewoners
Deadline: jaar rond aanvragen, tot het subsidieplafond is bereikt

Cruyff Foundation – Gehandicaptensport

Dit fonds biedt financiering aan organisaties die een sport- of spelproject hebben voor gehandicapte jeugd. Door sport krijgen ze zelfvertrouwen, leren ze samenwerken en ontwikkelen ze vriendschappen.

Budget: geen vaststaand bedrag
Deadline: jaar rond aanvragen

Wil je op de hoogte blijven en meer fondsen en subsidies voor sport en bewegen zien?

Dit waren slechts enkele voorbeelden van regelingen voor sport en bewegen. In onze fondsen- en subsidiedatabase staan er meer dan 100 en dat aantal groeit wekelijks. Meer weten over onze database, hoe die werkt en welke fondsen en subsidies je er allemaal in kunt vinden? Neem dan vrijblijvend een proefabonnement!

Vraag nu een gratis proefabonnement aan

Bekijk hier onze abonnementen.

Meld je aan voor de wekelijkse subsidieflits
 
dit veld niet invullen s.v.p.