Referenties

Dit zeggen onze Klanten:

Arjen WintelsArjen Wintels – Controller bij Sensire
Wij hebben een abonnement sinds 2014 en monitoren nieuwe subsidies voor de hele organisatie. Door gebruik van de SubsidieKalender besparen we veel tijd, zijn we snel op de hoogte en hebben we altijd overzicht. We hebben inmiddels voor een drietal projecten subsidies aangevraagd.

In de waan van de dag wil je soms wel eens vergeten dat er mogelijkheden zijn om subsidies te werven. Dat “rolt het snelste van het lijstje af”. De wekelijkse SubsidieFlits attendeert ons en daardoor blijft het prioriteit, dat vind ik echt een winst.

Ans ZandeeAns Zandee – Senior Communicatie adviseur GGZ-Centraal
“ZorgSubsidieKalender is handig in het gebruik, je kunt makkelijk selecteren en dat scheelt mij veel tijd.”

 

HenkHenk Kamphuis Kamphuis – Coördinator cliëntbegeleiding Stichting Humanitas Rotterdam
“ZorgSubsidieKalender is specifiek voor Zorg en Welzijn. Onze organisatie heeft nu sneller overzicht en het kost ons minder tijd om naar subsidies te zoeken.”

 

Hans NautaHans Nauta – Bestuurder stichting Pro Pro Talents
“Het is een snelle website met goede zoekresultaten en die altijd up-to-date is.”

“Wij willen als ziekenhuis altijd op de hoogte zijn van subsidiemogelijkheden en niets missen. ZorgSubsidieKalender is actueel en inspireert tot nieuwe projecten, het is een handig instrument!” (Fondsenwerver)

“Het is een handig overzicht met zowel subsidieverstrekkers, fondsen, prijsvragen en andere bijzondere acties.”

“Het scheelt veel tijd om gebruik te maken van de ZorgSubsidieKalender tegenover het zelf uitzoeken van de mogelijkheden. De informatie is actueel.”

“Als je weinig tijd hebt is het ideaal om een overzicht te hebben van alle subsidies en van de calls / deadlines voor het indienen.”

“De SubsidieKalender biedt gemak en houdt me scherp op de nieuwe mogelijkheden, alle informatie die ik nodig heb is al voor me verzameld.”

“Handig om alle regelingen in één overzicht te hebben”

“Ik vertel mensen altijd over de ZorgSubsidieKalender en hoe wij het gebruiken: Als instrument bij het zoeken naar subsidies n.a.v. een concrete vraag en ter inspiratie.”

“De wekelijkse SubsidieFlits inspireert ons tot nieuwe projecten.”

“Je hebt snel inzicht in de subsidies tegen een redelijke prijs. Ik bespaar zo veel tijd”

“Zeer veel subsidiemogelijkheden!!!”

 Bekijk hier onze abonnementen >>

©ZorgSubsidieKalender