Ontdek fondsen en subsidies voor vrijwilligersprojecten

Het is 7 december: de Nationale Dag van de Vrijwilliger. Jaarlijks zetten talloze vrijwilligers en vrijwilligersprojecten zich belangeloos in om iets goeds te doen voor een ander. Dat vinden wij fantastisch! Regelingen voor vrijwilligersprojecten in onze database

Maar wist je dat er naast prijzen ook veel subsidies en regelingen bestaan speciaal voor vrijwilligersprojecten? Hier kun je met jouw vrijwilligersproject of -organisatie vaak het hele jaar door aanspraak op maken. We lichten twee van deze regelingen voor je uit:

DELA Fonds

‘Met elkaar voor een ander’. Dat is de slogan van dit fonds. DELA Fonds verbindt generaties actief en laat hen meer van elkaars kwaliteiten gebruik maken. Zo wil DELA bijdragen aan een inclusieve samenleving waarin iedereen ertoe doet en kan meedoen.

Budget: € 100,-  tot maximaal € 10.000,-
Deadline: jaar rond

Log in en bekijk de regeling

Gemeente Coevorden – Subsidieregeling Frisse Start

Het doel van deze subsidie is het bieden van financiële steun aan vrijwilligersorganisaties die sociaal-culturele activiteiten organiseren. En bijdragen aan de vitaliteit en kwaliteit van leven en wonen in de gemeente Coevorden. Hierdoor kunnen de organisaties ‘een frisse start’ maken als dat met de Covid-19 maatregelen kan.

Budget: maximaal € 1.500,- 
Deadline:
jaar rond

Log in en bekijk de regeling 

Meer fondsen en subsidies voor vrijwilligersprojecten bekijken?

Dit waren enkele voorbeelden van regelingen voor vrijwilligersprojecten en -organisaties. Hopelijk helpen we je hier al mee op weg. In onze fondsen- en subsidiedatabase vind je er nog veel meer. Wil je hierover actueel geïnformeerd blijven en toegang krijgen tot meer dan 1.000 fondsen en subsidies voor Zorg en Welzijn? Neem dan een abonnement op onze database

Neem een jaarabonnement

Al klant bij ons? Log dan in en bekijk hier de volledige lijst van regelingen voor vrijwilligersorganisaties. 

Meld je aan voor de wekelijkse subsidieflits
 
dit veld niet invullen s.v.p.