Helpdesk subsidie en fondsenwerving

Vragenuur - Helpdesk subsidie en fondsenwerving


 Krijg hulp bij het schrijven van je projectaanvraag, het opstellen van je begroting of andere issues waar je vragen over hebt!

Exclusief voor (ex)deelnemers aan de training 'Word een Pro in Subsidie en Fondsenwerving!'

 

Bekijk de training 'Word een Pro in Subsidie- en Fondsenwerving!'

Al jouw vragen persoonlijk beantwoord door de expert, hoe fijn is dat! 

Tja, daar zit je dan. Je hebt de training gedaan, alle kennis in huis en je begint aan je eerste subsidie- of fondsaanvraag. Allerlei vragen komen op, hoe fijn is het dan als je persoonlijk je vragen kunt stellen en de expert even meekijkt over je schouder? Voor die frisse blik, praktische tips of om even samen te kunnen sparren.

Voor wie?

Je hebt bij ons de online training 'Word een Pro in Subsidie- en Fondsenwerving gevolgd? (Of voorheen de training: 'De geheimen van Subsidiemanagement Ontrafeld'?) 

Hoe werkt het?

Check Welzijn SubsidiesJe ontvangt maandelijks een uitnodiging voor het online vragenuur (12x)
Check Welzijn SubsidiesJe kunt je vragen insturen voorafgaand aan de sessie
Check Welzijn SubsidiesStance van Heijst beantwoordt persoonlijk al jouw vragen 
Check Welzijn SubsidiesOok de vragen van de andere deelnemers worden beantwoord, je leert dus ook van elkaar!

Prijs: € 297,- exclusief btw voor ex-deelnemers aan de training 'Word een Pro in Subsidie- en Fondsenwerving!'

Ps. wil jij weten of de online training 'Word een Pro in Subsidie en Fondsenwerving!' interessant is voor jou? Vraag dan een 1-op-1 gesprek aan met Stance van Heijst of neem contact op met ons

Bestel nu je 12 Vraag & Antwoordsessies

Over Stance van Heijst

Stance van Heijst directeur ZorgsubsidiekalenderStance is een expert op het gebied van subsidie- en fondsenwerving voor Zorg en Welzijn. Zij startte in 2011 met de ZorgSubsidieKalender database om de actuele subsidies en fondsen voor zorg & welzijn inzichtelijk te maken. Ook ontwikkelde zij de training 'Word een Pro in Subsidie- en Fondsenwerving!' om beginners in subsidie- en fondsenwerving de kennis zelf bij te brengen zodat zij zelfstandig projectaanvragen kunnen schrijven. Het veld van subsidieaanvragen en fondsenwerving tot en met de projectverantwoording is voor haar vertrouwd terrein. Haar aanpak is altijd praktisch, recht door zee en met een humorvolle twist.

Praktische informatie

Voor wie

De Helpdesk Subsidie- een Fondsenwerving is exclusief voor ex-deelnemers van onze training 'Word een Pro in Subsidie en Fondsenwerving!'*. Deze helpdesk bied je de mogelijkheid om je vragen te stellen over subsidie- en fondsenwerving of de projectaanvragen waar je momenteel aan werkt.

Wil je weten of de online training 'Word een Pro in Subsidie en Fondsenwerving!' interessant is voor jou? Vraag dan een 1-op-1 gesprek aan met Stance van Heijst of neem contact op met ons

* of voorheen: 'De Geheimen van Subsidiemanagement Ontrafeld'

Datum & tijdstip

Je ontvangt 12 keer een uitnodiging voor de maandelijkste Vraag & Antwoordsessie training. De data vindt je in de online leeromgeving. 

Investering

€ 297,- p.p. exclusief btw.

Bestel nu je 12 Vraag & Antwoordsessies

In-company training of maatwerk

Wij hebben onze trainingen en masterclasses in-company gegeven aan medewerkers van o.a. Vilans, SPE Amsterdam, KNGF, ProPersona, Scouting Nederland en MeeNL.
Wil je een maatwerk offerte ontvangen? Neem dan contact op met ons!