Helpdesk subsidie en fondsenwerving

Helpdesk Subsidie en Fondsenwerving

 Krijg hulp bij het schrijven van je projectaanvraag, het opstellen van je begroting of andere issues waar je vragen over hebt!

Exclusief voor deelnemers aan de online training 'Word een Pro in Subsidie en Fondsenwerving!'
Schrijf jij regelmatig projectaanvragen om subsidies of fondsen te werven? 

Op veler verzoek hebben wij de helpdesk subsidie en fondsenwerving in het leven geroepen. Loop jij ook regelmatig tegen praktische vragen aan tijdens het schrijven van je projectplan of het opstellen van je begroting? Hoe fijn is het dan als je jouw vragen over subsidie- en fondsenwerving kunt voorleggen aan de expert. Voor die frisse blik, praktische tips of om even te kunnen sparren.

Heb jij bij ons de online training 'Word een Pro in Subsidie- en Fondsenwerving gevolgd? (Of voorheen de training: 'De geheimen van Subsidiemanagement Ontrafeld'?) 

Schrijf je regelmatig projectaanvragen en wil je weer je vragen kunnen stellen aan Stance van Heijst, expert in subsidie- en fondsenwerving voor Zorg en Welzijn? Meld je dan aan voor de Helpdesk Subsidie- en Fondsenwerving!

Hoe werkt de helpdesk?

Check Welzijn SubsidiesJe krijgt (weer) toegang tot de online leeromgeving met alle trainingsmodules en nieuwe masterclasses 
Check Welzijn SubsidiesJe ontvangt 12 keer,  maandelijks en ruim van tevoren, een uitnodiging voor de online Vraag & Antwoordsessie
Check Welzijn SubsidiesIn je online leeromgeving vind je de data en tijdstippen van de vraag & antwoordsessies
Check Welzijn SubsidiesJe kunt je vragen voorafgaand aan de sessie insturen
Check Welzijn SubsidiesTijdens de sessie beantwoordt Stance van Heijst al jouw vragen én die van de andere deelnemers, je leert dus ook van elkaar!
Check Welzijn SubsidiesDe opname van de vraag & antwoordsessie vind je na afloop terug in de online leeromgeving

Ps. wil jij weten of de online training 'Word een Pro in Subsidie en Fondsenwerving!' interessant is voor jou? Vraag dan een 1-op-1 gesprek aan met Stance van Heijst of neem contact op met ons

Bestel nu je 12 Vraag & Antwoordsessies

Over Stance van Heijst

Stance van Heijst directeur ZorgsubsidiekalenderStance is een expert op het gebied van subsidie- en fondsenwerving voor Zorg en Welzijn. Zij startte in 2011 met de ZorgSubsidieKalender database om de actuele subsidies en fondsen voor zorg & welzijn inzichtelijk te maken. Ook ontwikkelde zij de training 'Word een Pro in Subsidie- en Fondsenwerving!' om beginners in subsidie- en fondsenwerving de kennis zelf bij te brengen zodat zij zelfstandig projectaanvragen kunnen schrijven. Het veld van subsidieaanvragen en fondsenwerving tot en met de projectverantwoording is voor haar vertrouwd terrein. Haar aanpak is altijd praktisch, recht door zee en met een humorvolle twist.

Praktische informatie

Voor wie

De Helpdesk Subsidie- een Fondsenwerving is exclusief voor ex-deelnemers van onze training 'Word een Pro in Subsidie en Fondsenwerving!'*. Deze helpdesk biedt je de mogelijkheid om je vragen te stellen over subsidie- en fondsenwerving of de projectaanvragen waar je momenteel aan werkt.

Wil je weten of de online training 'Word een Pro in Subsidie en Fondsenwerving!' interessant is voor jou? Vraag dan een 1-op-1 gesprek aan met Stance van Heijst of neem contact op met ons

* of voorheen: 'De Geheimen van Subsidiemanagement Ontrafeld'

Datum & tijdstip

Je ontvangt 12 keer een uitnodiging voor de maandelijkste Vraag & Antwoordsessie training. De data vindt je in de online leeromgeving. 

Investering

€ 297,- p.p. exclusief btw.

Bestel nu je 12 Vraag & Antwoordsessies

In-company training of maatwerk

Wij hebben onze trainingen en masterclasses in-company gegeven aan medewerkers van o.a. Vilans, SPE Amsterdam, KNGF, ProPersona, Scouting Nederland en MeeNL.
Wil je een maatwerk offerte ontvangen? Neem dan contact op met ons!