Ondernemen in Crisistijd – ZorgSubsidieKalender in boek

Ondernemen in Crisistijd, hoe doe je dat? Femke Hogema, bestsellerauteur en eigenaar van Profit First Nederland interviewde Stance van Heijst, directeur ZorgSubsidieKalender.

Wat doe je als er ineens een crisis uitbreekt die jouw organisatie of bedrijf vrijwel
zeker gaat raken? Je weet vooraf alleen niet hoe. Femke Hogema, expert in financiële zaken, werd door haar uitgever benaderd om daar een boek over te schrijven. Na drie weken was dit een feit en was er het boek “Ondernemen in Crisistijd”. Een boek over hoe verschillende ondernemers zijn omgegaan met de coronacrisis. Wij zijn vereerd dat we door Femke werden benaderd om hieraan mee te werken.

Ook ZorgSubsidieKalender maakte een ‘draai’ om de coronacrisis het hoofd te bieden. In korte tijd creëerden we de online training’ Word een Pro in Subsidie- en Fondsenwerving. We maakten ons snel nieuwe tools eigen, om de training vanuit huis te kunnen geven. Dit bleek een schot in de roos, het leidde tot volle groepen en we trokken zelfs een geheel nieuwe klantenkring aan. En ook deze online training wordt door de deelnemers beoordeeld met een dikke 8! Bekijk hier wat de deelnemers zeggen >>

Het boek “Ondernemen in Crisistijd” gaat over veerkracht in veranderende omstandigheden. Ook interessant voor jou? Bestel het voor € 20,- op www.managementboek.nl Je kunt hier een deel van het boek downloaden met daarin het interview met Stance van Heijst en de lessen die horen bij het hoofdstuk waarin het interview in staat.

Download het hoofdstuk

Word een pro in Subsidie- en Fondsenwerving! 

  • In de online basisworkshop Subsidie- en Fondsenwerving krijg je alle kennis en tools om succesvol fondsen en subsidies aan te vragen.
  • Het opstellen van je projectplan en begroting wordt een ‘invuloefening’ met behulp van de handige digitale formats, checklists en tips.
  • Geen reistijd, je volgt alle webinars vanaf je eigen locatie!
  • Als bonus een maand volledige toegang tot onze database met fondsen en subsidies voor Zorg en Welzijn.
  • Al 600+ deelnemers gingen je voor

Bekijk de online training ‘Word een Pro in Subsidie- en Fondsenwerving!’

Vragen?

Heb je vragen over het boek of de online training? Neem contact op via: info@zorgsubsidiekalender.nl of bel 030-2270037