Word een Pro in Subsidie- en Fondsenwerving! Bekijk gratis module 1

Wil jij zelf leren hoe je fondsen en subsidies werft?

In de online training ‘Word een Pro in Subsidie- en Fondsenwerving’ ontdek je hoe je een volmondig ‘ja’ krijgt op je projectplan. Stance van Heijst, specialist in subsidie- en fondsenwerving voor Zorg en Welzijn geeft deze training sinds 2011. Ruim 1.000 mensen volgden dit programma en werven inmiddels succesvol voor hun organisatie. Recent is de training opnieuw uitgebreid en geactualiseerd en wij zijn trots op de beoordeling van gemiddeld een 8,5 door onze deelnemers!

Ontdek of deze training interessant is voor jou! Je leert:

 • Je weg te vinden in de ‘achterafstraatjes’ van het fondsen- en subsidielandschap
 • Hoe je een projectplan schrijft dat geldgevers enthousiast maakt
 • 3 makkelijke manieren om je doelgroep te betrekken bij je project
 • Dat het schrijven van je projectplan met onze handige stappenplannen en checklists een eenvoudige ‘invuloefening’ wordt
 • Hoe je begrotingsblunders vermijdt met slimme rekenregels voor een realistische begroting

Wil je meer weten over dit trainingsprogramma? Bekijk dan hieronder de video!

‘Word een Pro in Subsidie- en Fondsenwerving’ is een uniek en compleet trainingsprogramma waarin je zelf leert om je projectplannen te schrijven, een begroting op te stellen etc. Na het volgen van deze training heb je alle kennis in huis en ben je nooit meer afhankelijk van dure adviseurs voor je subsidie- en fondsenwerving.

Als deelnemer ontvang je de trainingsmap thuis en je krijgt toegang tot de online leeromgeving. Zo kun je de training volgen in je eigen tempo. Ook kun je al je vragen stellen aan de expert tijdens de online Vraag & Antwoordsessies.

Lees hier alles over deze online training >>

Dit zegt een van onze enthousiaste deelnemers

Cursist Ellis Franssen van GGD West-Brabant over het vernieuwde trainingsprogramma:review leeromgeving Ellis Franssen

Ik vind dat jullie de training heel gedegen aanpakken. Ook ziet de trainingsmap er prachtig uit. Het is fijn dat ik daar mijn aantekeningen in kon zetten, dus ik heb nu een mooi naslagwerk!

Ik vond de training overzichtelijk en qua tijd heel goed behapbaar. Je kunt bij elke module zien hoe lang deze duurt, dus ik kon het goed plannen. Omdat ik de modules kon volgen op een voor mij passend tijdstip voelde het voor mij niet als studie.

Het is jullie gelukt om er ook humor en kleur in te brengen. En wat ik ook fijn vind zijn de formats, checklists en stappenplannen. Die zijn handig bij het schrijven van projectplannen.

Bekijk nu het eerste deel gratis!

Benieuwd of deze online training interessant is voor jou? En wil je een idee krijgen van de inhoud? Klik dan op de oranje knop onderaan, je krijgt dan toegang tot deel 1 van de training: ‘Zo vind je de weg in het subsidielandschap’.

Je ontdekt:

 • 5 soorten subsidies, fondsen en andere geldbronnen voor je project
 • De verschillen tussen subsidies en fondsen
 • 8 alternatieve manieren om geld te werven voor je project
 • Veelvoorkomende eisen bij een aanvraag
 • Hoe het aanvragen in zijn werk gaat
 • Hoe je een mismatch voorkomt: 3 dingen die vaak fout gaan
 • Antwoord op de 5 meest gestelde vragen

Bekijk nu gratis module 1 van de training >>