Webinar: De onderschatte rol van financials bij subsidie- en fondsenwerving

Binnenkort delen we in een online webinar over de rol van financials, met belangrijke tips om complicaties of zelfs claims te voorkomen bij de financiële verantwoording aan het eind van je gesubsidieerde project.

Zo help jij je organisatie aan geld en voorkom je claims achteraf!

Werk jij als financial, manager, beleidsmaker of subsidie- en fondsenwerver in een Zorg- of Welzijnsorganisatie? Doet je organisatie wel aan subsidie- en fondsenwerving, maar niet op een gestructureerde manier?

Dan is het zeker de moeite om dit webinar te volgen. Je ontdekt 5 cruciale manieren om het werven én verantwoorden foutloos te laten verlopen en hoe je ellende en terugvorderingen achteraf voorkomt.

Herkenbaar?

Professionals die projectplannen schrijven hebben goede inhoudelijke kennis. Maar het gaat vaak fout bij het opstellen van een begroting, het voeren van de administratie en de financiële eindrapportage.

Subsidieverstrekkers en fondsen stellen namelijk pittige eisen aan de financiële verantwoording van giften. Hoe kun jij achteraf claims voorkomen?

De rol van financials

Stance van Heijst, subsidie- en fondsenspecialist in Zorg en Welzijn vertelt je over de cruciale rol die financials kunnen vervullen bij het succesvol werven én verantwoorden van subsidies en fondsen.​​​​​​​

Kies je datum en meld je aan >>

Bekijk hier de actuele webinar en trainingsagenda >>

Stance van Heijst is initiatiefnemer en directeur van de ZorgSubsidieKalender database en geeft sinds 2011 trainingen subsidie- en fondsenwerving. Haar aanpak is altijd praktisch en met een twist.