Nomineer nu vrijwilligers en organisaties voor deze vrijwilligersprijzen

Vrijwilligersprijzen zijn er om de vrijwillige inzet van Nederlanders in het zonnetje te zetten en te waarderen. In aanloop naar de Nationale Vrijwilligersdag op 7 december kunnen zowel individuele vrijwilligers als vrijwilligersorganisaties genomineerd worden voor prijzen. We lichten er deze week twee vrijwilligersprijzen voor je uit: eentje in Utrecht en eentje in Den Haag.

Twee vrijwilligersprijzen waarvoor je je nu kunt aanmelden

oranje vinkjeVC Utrecht – De Utrechtse Vrijwilligerstrofee

Deze jaarlijkse trofee is dé waarderingsprijs voor vrijwillige inzet in de stad Utrecht. Kansmakers zijn de vrijwilligers, initiatieven en organisaties die in het afgelopen jaar opvielen met een bijzonder project, geweldige impact, door iets nieuws te starten of ‘gewoon’ door hun tomeloze betrokkenheid bij de mensen in onze stad.

Prijs: tot € 2,500,- voor organisaties/initiatieven en € 500,- voor vrijwilligers

Log in en bekijk de regeling >>  

oranje vinkje

Den Haag Doet – Haagse Vrijwilligersprijzen 2021

De zoektocht naar de verborgen sterren van 2021 in Den Haag is ook gestart! Nomineer jouw beste, meest onmisbare vrijwilliger, vrijwilligersteam of organisatie.

Prijs: De winnaars ontvangen (naast een mooie avond) de titel ‘Haagse Vrijwilliger van het jaar’ of ‘Haags Vrijwilligersteam van het jaar’, een overnachting in een ibis hotel naar keuze in de Benelux, een oorkonde en een verrassing. Voor organisaties is de eerste prijs € 3.500,- en zijn er aanmoedigingsprijzen van € 1.500,-.

Log in en bekijk de regeling >>  

Meer fondsen en subsidies voor vrijwilligersorganisaties bekijkenQuiet 500

Hopelijk heeft dit artikel je al verder geholpen. Dit waren maar een paar voorbeelden van regelingen voor vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties. In onze fondsen- en subsidiedatabase staan er nog veel meer. Wil je hierover actueel geïnformeerd blijven en toegang krijgen tot meer dan 1.000 fondsen en subsidies voor Zorg en Welzijn? Neem dan een abonnement op onze database.

De hele maand oktober geven wij bij het afsluiten van een abonnement de Quiet 500 t.w.v. € 13,95 kado. Hiermede ondersteunen wij deze mooie organisatie. Meer weten over de Quiet 500 en deze actie? Lees hier dan verder >>

Neem een jaarabonnement  en ontvang gratis de Quiet 500 >>

Al klant? Log dan in en bekijk hier de volledige lijst van regelingen voor vrijwilligersorganisaties >>