Vacature assistent databasebeheer & contentcreatie – Utrecht


Vacature

Assistent databasebeheerder 


ZorgSubsidieKalender is een jong en snel groeiend bedrijf dat alle informatie over subsidies en fondsen voor Zorg & Welzijn actueel en overzichtelijk presenteert via een database met 1.000 regelingen.Ook verzorgen we online trainingen, webinars en werken we samen met subsidie-adviseurs en fondsenwervers die onze klanten adviseren bij het schrijven van hun subsidie- en fondsaanvragen.

Onze klanten zijn o.a. zorg- en welzijnsinstellingen, stichtingen en maatschappelijke initiatieven. Onze databases zijn voor hen een belangrijke ’levensader’ om geld te vinden voor hun innovatieve projecten of bijzondere doelgroepen. Daarnaast verzorgen wij online trainingen, webinars en geven we organisaties fondsenwervingsadvies op maat.

Beheers je de Nederlandse taal uitstekend? Houd je van duidelijk afgebakende taken? Heb je oog voor detail en vind je het fijn om zelfstandig te werken en deel uit te maken van ons gezellige team? Dan zoeken we jou!

Assistent - Databasebeheerder voor 8 uur per week
Parttime, studentenbijbaan

Als Assistent – Databasebeheerder & Contentcreatie ondersteun je de databasebeheerder in het onderhoud van de ZorgSubsidieKalender-database en help je bij het opstellen van de wekelijkse digitale nieuwsbrief (SubsidieFlits).

Wat ga je doen?

  • Het opstellen en invoeren van nieuwe content volgens een vast format
  • Het zoeken van nieuwe informatie die past binnen onze database
  • Het schrijven van blogs
  • Wekelijks helpen bij het opstellen van de digitale nieuwsbrief

Profiel en Vaardigheden

  • HBO of WO werk- en denkniveau
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • Accuraat kunnen werken
  • Computervaardig (Word, Excel en evt. ervaring met WordPress)

Locatie

Bedrijfsverzamelgebouw de Alchemist, Europalaan 2 te Utrecht

Overige informatie

Aantal uren: in aanvang 8 uur per week. Je uren kun je eventueel verdelen over twee dagen. Deze baan biedt de mogelijkheid om (deels) thuis te werken en deels je uren in overleg flexibel in te zetten. De voorkeur gaat uit naar iemand die op vrijdag en/of eventueel de woensdag beschikbaar is.

In deze baan kun je je schrijftalent inzetten en verder ontwikkelen, ook bieden we je de mogelijkheid om onze training subsidie- en fondsenwerving te volgen (t.w.v. € 2.500,-). Dit is overigens niet verplicht.

Reageren?

Ben jij de topper die ons team komt versterken? Graag ontvangen wij je reactie vóór vrijdag 1 april 2022 via info@zorgsubsidiekalender.nl
Geschikte en snel reagerende kandidaten krijgen van ons snel een uitnodiging voor een gesprek op woensdag 23 of vrijdag 25 maart a.s.

Heb je vragen?

Wil je eerst meer informatie over ons bedrijf?
Neem een kijkje op www.zorgsubsidiekalender.nl of www.fondsendatabasearmoede.nl
Bellen naar 030-2270037 mag natuurlijk ook! Vraag naar Stance van Heijst.

Download hier de vacature assistent databasebeheer & contentcreatie

NB: acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.