Technologische oplossingen in de gezondheidszorg – 3 subsidies

Ben je als bedrijf, zorgorganisatie of onderzoeker op zoek naar financiering voor het (verder) ontwikkelen van technologische oplossingen in de gezondheidszorg? Dan kun je bij de regelingen hieronder wellicht financiering aanvragen.

Deze fondsen en subsidies stimuleren technologische oplossingen in de zorg

In de ZorgSubsidieKalender database staan meer dan 1000 fondsen en subsidies voor Zorg & Welzijn. Naast regelingen voor maatschappelijke organisaties en zorginstellingen, staan er ook tal van financieringsmogelijkheden in voor kennisinstellingen en bedrijven. Innovatie en verbetering van de zorg is daarin een veelvoorkomend thema. Deze week richten we ons specifiek op technologische oplossingen in de gezondheidszorg. We delen drie regelingen met je die het ontwikkelen van deze technologische oplossingen financieren.

oranje vinkje

Innovation Quarter – ZorgTech

Dit programma heeft tot doel bedrijven die technologische oplossingen ontwikkelen en aanbieden en zorgorganisaties die hiervan gebruik willen maken, te ondersteunen om, in samenwerking, deze nieuwe technologische oplossingen in de praktijk te valideren. Technologiebredrijven en zorgorganisaties kunnen samen een voucher aanvragen.

Budget: € 250.000,- voor vijf innovatieprojecten
Deadline: 30 juni 2021

Log in en bekijk regeling >>  

oranje vinkjeNWO – Open Mind 2021

Aan de hand van deze oproep zoekt NWO verrassende nieuwe onderzoeksideeën waarin technologie wordt toegepast om tot maatschappelijke impact te komen. Onderzoekers met een out-of-the-box idee kunnen een aanvraag doen.

Budget: maximaal € 50.000,- per aanvraag
Deadline: 7 september 2021

Log in en bekijk regeling >>  

oranje vinkje

RVO – Mkb-innovatiestimulering Regio en Topsectoren

De Mkb-innovatiestimulering Regio en Topsectoren (MIT) stimuleert innovatie bij het midden- en kleinbedrijf over regiogrenzen heen, ook in de zorg. Je kunt als ondernemer onder andere financiering aanvragen voor haalbaarheidsprojecten, kennisvouchers of R&D-samenwerkingsprojecten.

Budget: maximaal € 200.000,- per aanvraag
Deadline: 9 september 2021

Log in en bekijk regeling >>  

Op de hoogte blijven en meer regelingen zien?

Dit waren maar een paar voorbeelden van fondsen en subsidies gericht op innovatie en verbetering van de gezondheidszorg. In onze fondsen- en subsidiedatabase staan er nog veel meer. Wil je hierover actueel geïnformeerd blijven en toegang krijgen tot meer dan 1000 fondsen en subsidies in Zorg en Welzijn? Neem dan een abonnement op onze database.

Neem een jaarabonnement >>

Al klant? Log dan in en bekijk de volledige lijst van regelingen voor innovatie >>