Team

Onze SubsidieAdviseurs

Ons team van adviseurs helpt organisaties in het hele land bij het bij het vinden en aanvragen van subsidies en fondsen. Je kunt het aanvragen volledig aan hen uitbesteden, coaching op afstand is ook mogelijk. Neem gerust contact op voor een kennismaking.

Stance van Heijst, Directeur

_DSC5447-2Stance is initiatiefnemer en directeur van ZorgSubsidieKalender. Veel Zorg- en Welzijnsorganisaties hebben vaak goede ideeën om hun dienstverlening te verbeteren en te innoveren maar zij vinden het moeilijk om de juiste financiering te vinden en succesvol aan te vragen.

Vanuit haar ruime projectervaring in Zorg en Welzijn is zij goed thuis in het subsidieveld en gespecialiseerd in het onderscheiden van ‘kansrijke’ en ‘kansloze’ projectideeën. Graag deelt zij haar kennis en ervaring om anderen te helpen bij het zoeken van hun weg in SubsidieLand.

Daarom startte zij in 2011 de ZorgSubsidieKalender en met haar team van ervaren adviseurs biedt zij managers, professionals, beleidsmedewerkers en adviseurs in Zorg & Welzijn praktische hulp bij het zoeken en aanvragen van subsidie en financiering in Zorg en Welzijn. ZorgSubsidiekalender werkt zowel voor grote en kleine organisaties als zelfstandig professionals.

Contact met Stance?  info@zorgsubsidiekalender.nl of 030-2270037

Marget Jansen, Officemanager & Digitale Duizendpoot

Margret is onze officemanager en daarnaast adviseert ze klanten over de abonnementen. Samen met onze collega Jorinde onderhoudt zij de database en wordt wekelijks de SubsidieFlits voorbereid.

Zij heeft een belangrijke rol in het beheer en onderhoud van de website en daarnaast beantwoordt ze de binnenkomende vragen en faciliteert ze bij de webinars en overige (online) evenementen.

Contact met Margret? info@zorgsubsidiekalender.nl of 030-2270037

Jorinde Luyts, Databasebeheer & Social Media

Jorinde onderhoudt de ZorgSubsidieKalender(database) en verzorgt samen met onze collega Margret de wekelijkse SubsidieFlits. Daarnaast beantwoordt zij de inhoudelijke vragen van klanten over de ZorgSubsidieKalender(database)

Zij is ook verantwoordelijk voor al onze wekelijkse subsidieupdates en uitingen op Social media, zoals Linkedin en Twitter.

Contact met Jorinde info@zorgsubsidiekalender.nl of 030-2270037

Valerie Vleesenbeek, Subsidieadviseur

160109-foto-valerieValerie is specialist in het verwerven van subsidies, fondsen en aanbestedingen voor organisaties en samenwerkingsverbanden binnen zorg en welzijn, justitie, kinderopvang en onderwijs. Daarnaast heeft zij ruim 20 jaar ervaring als communicatieprofessional. Dit geeft haar zowel een ‘communicatieblik’ als vlotte pen. Beide zijn een meerwaarde bij een goede strategische profilering, het creëren van voldoende draagvlak en het vervatten van plannen in een gestructureerd en overtuigend verhaal.

Valerie is vertrouwd met substantiële subsidieaanvragen bij de overheid (zoals sectorgelden en ESF) en heeft ook ervaring met het aanvragen van kleinere projectsubsidies bij gemeenten en particuliere fondsen. Het gaat dan vaak om projecten op het gebied van integratie, verbinding en het opheffen van maatschappelijke achterstanden of om initiatieven op het gebied van (interculturele) ontmoeting in West-Afrika, Curaçao en Suriname

Als strategisch denker met een pragmatische instelling vervult Valerie ook regelmatig de rol van aanjager en procesbegeleider bij fondsenwerving voor projecten waarbij stakeholders met soms uiteenlopende belangen betrokken zijn.

Contact met Valerie? valerie@zorgsubsidiekalender.nl of 030-2270037

Irma Lit, Fondsenwerver

Haar hart ligt de laatste 20 jaar bij het werven van geld voor maatschappelijke organisaties met creatieve en innovatieve plannen op het gebied van gezondheidszorg, welzijn en maatschappij. Projecten voor mensen.

Grote giften werven is mijn bijdrage aan maatschappelijke initiatieven en zorgprojecten. Projecten waar de maatschappij iets aan heeft. Wat is een grote gift? Voor de ene organisatie is € 1.000,- een grote gift, voor de andere is dat € 70.000,- of meer. De grens tussen grote en minder grote giften is daarom moeilijk te benoemen. Ik werf grote giften altijd met veel persoonlijke aandacht en op maat.

Contact met Irma? irma@zorgsubsidiekalender.nl of 030-2270037

Edith Smulders, Strategisch adviseur

Edith SmuldersEdith Smulders is organisatieadviseur en helpt organisaties onder meer bij de intensivering van marktgericht werken en bij effectieve fondsenwerving. Zij heeft zowel in de functie van directeur als adviseur ruime ervaring opgedaan in het succesvol binnenhalen van subsidies die innovatieve projecten mogelijk maakten.

Haar drijfveer is om organisaties te helpen om meer resultaten te behalen, bijvoorbeeld bij het leveren van goede zorg of bij innovatie van hun werkwijze. Haar vaardigheid ligt in het gezamenlijk met de klant goede en creatieve plannen bedenken met een realistische planning en implementatieroute en daar vervolgens financiële middelen bij vinden.

Bij diverse ministeries heeft zij voorstellen voor programma’s, innovatieprojecten en onderzoeken ingediend die allen gehonoreerd zijn. Zowel bij grotere fondsen zoals het OranjeFonds, Skanfonds en fonds NutsOhra als bij kleinere en minder bekende fondsen, heeft zij met succes aanvragen gedaan of organisaties begeleid bij het schrijven van subsidieaanvragen.

De laatste jaren helpt zij organisaties bij het ontwikkelen van een acquisitiestrategie, een effectieve aanpak voor het verwerven van subsidies en traint/coacht zij medewerkers in de bijbehorende vaardigheden. Edith heeft in de afgelopen jaren vooral opdrachten uitgevoerd voor landelijke en regionale kenniscentra, (jeugd)zorginstellingen en andere maatschappelijke organisaties. Daarnaast heeft zij als adviseur gewerkt in verschillende sectoren van het bedrijfsleven.

Contact met Edith? edith@zorgsubsidiekalender.nl of 030-2270037

Samenwerkingspartner van ZorgSubsidieKalender –

Astrid Buis – Aanbestedingsspecialist WMO & Jeugdwet

BUIS_met_slogan_groot

Astrid Buis - Buis Advies

Onze samenwerkingspartner op het gebied van Aanbesteden voor WMO en Jeugdwet is Astrid Buis. Bekijk hier hoe Astrid Buis je organisatie kan ondersteunen bij een Aanbesteding >>

Heb je vragen over Aanbesteden WMO en Jeugdwet?
Bel ons op 030-2270037 of neem contact op met ons >>

©ZorgSubsidieKalender