SLIM-subsidie weer open voor aanvragen – hulp nodig?

Heb jij een mkb-onderneming? En wil jij de beste mensen aan je binden? Dan weet je ongetwijfeld ook dat het belangrijk is om werknemers in staat te stellen zich continu te ontwikkelen. Daar wordt jouw bedrijf succesvoller van. De SLIM-subsidieregeling van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid maakt het mogelijk voor mkb-ondernemers om de vaardigheden van hun personeel up-to-date te houden.

Wat is de SLIM-subsidie?

De subsidieregeling SLIM (Subsidieregeling leren en ontwikkelen in het mkb) is bedoeld om ondernemers te helpen de kennis en vaardigheden van hun personeel up-to-date te houden. Met de SLIM-regeling kunnen mkb’ers bijvoorbeeld subsidie aanvragen voor het inschakelen van loopbaanadviseurs, maar ook voor externe adviseurs die de organisatie doorlichten en een toekomstgericht opleidings- en ontwikkelplan maken. Daarnaast kan een mkb-werkgever met de SLIM subsidie een tegemoetkoming krijgen in de kosten voor het bieden van een praktijkleerplaats voor (delen) van een mbo-opleiding in de derde leerweg. De maximale subsidie bedraagt €25.000,- per aanvraag.

Al klant? Log in en bekijk de regeling >>

Iets voor jou?

Kom dan snel in actie! De eerste ronde van de SLIM-subsidie is nu geopend en loopt tot en met 31 maart.

Hulp nodig bij het aanvragen van deze subsidie?

Wil je graag advies bij je subsidieaanvraag? Wij hebben subsidieadviseurs met diverse expertises die jou kunnen helpen bij het aanvragen van een subsidie.

Vraag hier je gratis intakegesprek aan >>