O&O-fonds GGZ

O&O-fonds GGZ staat ervoor om het werken in de geestelijke gezondheidszorg beter te maken. Daarom stimuleren en ondersteunen we projecten die te maken hebben met ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, arbeidsomstandigheden of arbeidsvoorwaarden. GGZ-instellingen kunnen daarvoor bij of via ons subsidies aanvragen.                O&O fonds GGZ

Doel

Ggz-instellingen kunnen een Vernieuwings- of Implementatieondersteuning aanvragen voor projecten die aansluiten bij één van de drie programmalijnen uit ons meerjarenplan:

  • Toekomstgerichte organisatie
  • Arbeidsmarktfit blijven
  • Eigen kracht

U kunt bijvoorbeeld ondersteuning aanvragen voor een vernieuwend project dat gericht is op de instroom en behoud van medewerkers, of voor de implementatie van een bewezen methodiek gericht op het vergroten van het werkplezier.

Wie kan aanvragen?

Werkgevers (te weten Raden van Bestuur) en Ondernemingsraden van ggz- en verslavingszorginstellingen die vallen onder de CAO GGZ. en Bestuurders van O&O-fonds GGZ.

Criteria(samenvatting)

Zie >>

Budget: niet bekend

Deadline: jaar rond 

Deadlines: 1 december 2017, 12 januari 2018, 16 februari 2018, 27 april 2018, 8 juni 2018, 31 augustus 2018, 5 oktober 2018, 15 november 2018

Overige informatie

O&O – fonds GGZ

Projecten

* Lidinstellingen van GGZ Nederland kunnen via O&O-fonds GGZ aanspraak maken op een subsidie van het Europees Sociaal Fonds (ESF)

Ben je regelmatig op zoek naar subsidies in Zorg en Welzijn?

Bekijk hier ons gratis Proefabonnement >>

Vragen? Neem contact op via 030-2270037 of mail naar info@zorgsubsidiekalender.nl