Ontmoet Stance van Heijst

Kom naar het symposium ‘Vind de weg in subsidie- en fondsenland’ op 3 oktober 2023 en ontmoet Stance van Heijst persoonlijk! Stance is één van de keynotesprekers tijdens het symposium en het is een unieke gelegenheid om al je vragen tijdens het symposium aan haarte stellen! We stellen haar graag aan je voor.

Stance is directeur van ZorgSubsidieKalender en loopt al jaren mee in de wereld van subsidie- en fondsenwerving. Ze heeft daardoor veel ervaring opgedaan met het zoeken van subsidies én het schrijven van projectaanvragen voor verschillende subsidie- en fondsenverstrekkers. Dutch Health Hub heeft eerder een uitgebreid interview met haar afgenomen die je hier kunt lezen. Het interview laat mooi uitkomen waarom Stance ZorgSubsidieKalender heeft gestart.

Waarover kan Stance je alles vertellen?

Hoe je makkelijk subsidies of fondsen kunt vinden

Voordat ze haar eigen bedrijf startte werkte ze als projectleider bij een koepel van Utrechtse zorginstellingen en het was haar taak om op zoek te gaan naar geld om projecten te realiseren. Daarvoor moest ze uren het internet afstruinen op zoek naar subsidieverstrekkers en actuele regelingen. Dit kostte ontzettend veel tijd en moeite! Door deze ervaring kreeg ze inspiratie voor de SubsidieKalender voor de zorg- en welzijnssector, een database waarmee ze mensen helpt om snel de juiste subsidie of fonds te vinden voor het uitvoeren van hun idee. Door de database is ze goed op de hoogte van verschillende regelingen die er zijn in Nederland voor de zorg- en welzijnssector. Wellicht heeft ze voor jou een gouden tip!

Hoe je een goede en opvallende projectaanvraag schrijft

Het wordt vaak onderschat, maar het is een heel belangrijk onderdeel om een subsidieverstrekker te overtuigen van jouw idee. Jouw mooie visionaire gedachte, die in jouw hoofd zit moet zo overkomen op papier als in je hoofd. Naast een visionaire blik moeten er ook andere praktische zaken onderbouwd worden. Subsidieverstrekkers besluiten namelijk niet zomaar om iemand financieel te ondersteunen. Stance heeft sinds de start van haar bedrijf meer dan 1500 mensen getraind in het schrijven van goede en opvallende projectaanvragen. Deze kennis deelt ze ook graag met je.

Zijn er nog meer interessante sprekers tijdens het symposium?

Ja, die zijn er! Er komen een aantal interessante sprekers naar het symposium waar je veel van kunt leren, namelijk:

Wat is het volledige programma?

Bekijk het volledige programma op zorgsubsidiekalender.nl

Hoe ontmoet je Stance persoonlijk?

Tijdens het programma is er een vragenronde voor alle deelnemers. En tijdens de netwerkborrel na afloop kun je persoonlijk kennis maken met Stance en al je vragen aan haar stellen. Meld je hieronder aan en ontmoet Stance van Heijst persoonlijk!

Meld je aan!

Meld je aan voor de wekelijkse subsidieflits
 
dit veld niet invullen s.v.p.