Webinar: 7 verborgen criteria die meewegen bij je aanvraag

Ben je actief in Zorg & Welzijn en ben je op zoek naar subsidies en fondsen voor jouw projecten en doelgroep? Heb je de indruk dat je organisatie wel eens geld en kansen misloopt? Dan is de kennis die we in dit webinar delen waarschijnlijk erg waardevol voor je!

Subsidies- en fondsenwerven kun je leren

Stance van HeijstAl meer dan 10 jaar helpt ZorgSubsidieKalender organisaties in Zorg en Welzijn bij het vinden van de juiste fondsen en subsidies voor hun project (lees meer over onze database), en geven we trainingen aan fondsenwervers, projectleiders en coördinatoren in het succesvol werven en verantwoorden van financiering. Daarnaast delen we regelmatig kennis in gratis webinars zoals deze.

Dit allemaal zodat het geld dat beschikbaar wordt gesteld door fondsen en subsidieverstrekkers ook daadwerkelijk wordt aangevraagd en ten goede komt aan de doelgroep.

Stance van Heijst, initiatiefnemer en directeur van ZorgSubsidieKalender geeft regelmatig webinars over dit en vele andere onderwerpen. Ze deelt haar waardevolle kennis die ze door de jaren heen heeft opgedaan in het vak, inclusief concrete tips die je helpen makkelijker geld te werven voor jouw projecten. Haar aanpak is altijd praktisch en met een twist.

Weet jij waar fondsen blij van worden?

Bij een subsidie- of fondsaanvraag moet je voldoen aan allerlei ‘harde’ criteria die je vooraf krijgt, zoals het doel of de doelgroep voor je project. Maar let op! Er zijn nog veel méér criteria die een rol spelen. ‘Verborgen’ criteria dus. Hoe zit dat?

Het is voor fondsen en subsidieverstrekkers heel vanzelfsprekend om deze ‘verborgen’ criteria toe te passen. Vaak zijn ze zich daar zelfs niet van bewust. Daarom communiceren ze er ook niet actief over.

Voor jou is het wél belangrijk om hier rekening mee te houden. Meer weten? Bekijk dan onze webinar agenda en meld je aan!

Bekijk de agenda en meld je aan >>