7 verborgen criteria die meewegen bij je aanvraag

Weet jij waar fondsen blij van worden…?

Workshop op 31 oktober 2019 – Tijdens het Live Kennis Event van Nederland Filantropieland

Ontdek de 7 verborgen criteria die meewegen bij de beoordeling van je subsidie aanvraag

In deze interactieve workshop laat Stance van Heijst je zien welke onzichtbare afwegingen fondsen maken bij het beoordelen van je aanvraag. Je plan moet uiteraard voldoen aan allerlei ‘harde’ criteria die je vooraf krijgt, zoals de doelgroep. Maar let op! Er zijn nog veel méér criteria die een rol spelen. ‘Verborgen’ criteria dus, hoe zit dat?

Het is voor fondsen heel vanzelfsprekend om deze ‘verborgen’ criteria toe te passen. Vaak zijn ze zich daar zelfs niet van bewust. En daarom communiceren ze er ook niet actief over. Voor jou is het wél belangrijk om hier rekening mee te houden. Kom naar deze workshop en leer anticiperen op deze ‘ongeschreven’ criteria. En, na afloop ontvang je een handige checklist.

Stance van Heijst is initiatiefnemer en directeur van de ZorgSubsidieKalender database en geeft sinds 2011 workshops subsidie- en fondsenwerving. Haar aanpak is altijd praktisch en met een twist.

Praktische informatie

Datum: 31 oktober 2019 van 16.00 tot 20.00 uur
Deze workshop (60 min.) is onderdeel van het Kennis Event van Nederland Filantropieland
Locatie: Utrecht, Kanaal30. Gratis parkeren en goed bereikbaar met OV.
Prijs: gratis voor leden van Nederland Filantropieland en € 25,- excl. btw voor overige deelnemers. De prijs is inclusief hapje en drankje

Wil je ons ontmoeten?

Wij kijken uit naar je komst! Zoek ons op om kennis te maken, tussen de workshops door en na afloop is er voldoende gelegenheid om elkaar te spreken. We willen je graag ontmoeten.

Bekijk het Live Kennis Event en meld je aan >>