NIEUW: Onze Samenwerking met Nederland Filantropieland

ZorgSubsidieKalender wordt Maatschappelijk Partner van Nederland Filantropieland


Leuk nieuws! Vanaf 13 februari 2018 is ZorgSubsidieKalender maatschappelijk partner van Nederland Filantropieland. Wij gaan daarmee bijdragen aan de doelstelling van deze organisatie: het bevorderen van een gezond filantropieklimaat in Nederland. Dat doen we door het delen van onze kennis.

Nederland’s Grootste Community in de Filantropie

Nederland Filantropieland is een branchevereniging en Nederlands grootste community voor iedereen met een hart voor filantropie. Een waardevol netwerk voor zowel bestuurders als medewerkers, betaald of onbetaald, in loondienst of als zelfstandige.

Doel: Kennis delen en Deskundigheidsbevordering

De leden van Nederland Filantropieland hebben gemeen dat ze kennis willen delen, gelijkgestemden willen ontmoeten, zich verder willen bekwamen en de beste omstandigheden voor filantropische initiatieven willen creëren. Omdat ze zo hun eigen organisatie(s) vooruit helpen met bestuurlijke vaardigheden, marketing, fondsenwerving en communicatie. Dus ook voor jou als klant of lezer van de ZorgSubsidieKalender is hier veel kennis te halen!

Hoe ziet onze Samenwerking er uit?

We gaan onze kennis gratis delen met de leden, bijvoorbeeld via webinars en inhoudelijke bijdragen aan bijeenkomsten. Daarnaast verwijzen we onze klanten en lezers voortaan gericht naar de kennis die te vinden is op het platform van Nederland Filantropieland.

Een Ledenplatform vol Waardevolle Kennis

Op veel van de vragen die wij nu krijgen, zoals bijvoorbeeld, “Ik wil een stichting oprichten, hoe pak ik dan aan?” vind je op het ledenplatform van Nederland Filantropieland (www.nlfl.nl) waardevolle informatie die door experts in het online kenniscentrum is geplaatst.

Ook zullen we beiden binnen onze netwerken communiceren over en verwijzen naar elkaars webinars, workshops en evenementen. Daarnaast zijn we in gesprek over een vaste korting op het jaarabonnement van ZorgSubsidieKalender voor de leden van Nederland Filantropieland. (Ben je al lid van Nederland Filantropieland én klant bij ons dan gaan we daarover graag met je in gesprek.)

Wordt nu voordelig lid van Nederland Filantropieland

Ben je actief in de fondsenwerving of andere vormen van filantropie? Dan is een lidmaatschap van Nederland Filantropieland beslist interessant voor jou! Tijdelijk bieden ze dit nu aan met 20% korting! Bekijk hier de Kortingsactie >>


Vragen?
Neem gerust contact op:
ZorgSubsidieKalender, Stance van Heijst, info@zorgsubsidiekalender.nl, 030-227 0037
Nederland Filantropieland, Hanneke Lenkens, info@nlfl.nl,  030-3031468

©ZorgSubsidieKalender