Workshop Subsidiemanagement

KenniZ Event – Fondsen en Subsidie Spreekuur


KenniZ Event op 18 november 2021


Stel je vragen tijdens het Fondsen- en Subsidiespreekuur
 


Meld je aan voor een gesprek met Stance van Heijst

Heb jij vragen over de mogelijkheden van subsidie- en fondsenwerving voor jouw organisatie?

Meld je dan aan voor het fondsen- en subsidiespreekuur tijdens het KenniZ Event!

In deze 1-op-1 sessie van 15 minuten beantwoordt Stance van Heijst je vragen én krijg je advies over wat er in jouw organisatie nodig is om succesvol geld te werven voor jullie droomprojecten.

Stance van Heijst is dé subsidie- en fondsenspecialist voor Zorg en Welzijn en directeur van de ZorgSubsidieKalender. Zij heeft inmiddels meer dan 1.000 cursisten opgeleid in het werven van subsidies en fondsen.

Het KenniZ Event biedt je de unieke mogelijkheid om op deze dag een persoonlijke afspraak van 15 minuten met Stance in te plannen. Heb je een mooi projectidee in gedachten? Kom dan zeker langs om de mogelijkheden te bespreken.

ZorgSubsidieKalender is aanwezig op de informatiemarkt met een stand. Je kunt ons de gehele dag bezoeken en ook onze trainingsmaterialen van de online training 'Word een Pro in Subsidie- en Fondsenwerving' inzien.

De 1-op-1 gesprekken vinden plaats op een rustige plek zodat je 100% focus en aandacht krijgt.

NB: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor het subsidie- en fondsenspreekuur, wacht dus niet te lang met aanmelden.  

Na aanmelding ontvang je van ons bericht met het tijdstip van jouw 1-op-1 gesprek met Stance. Deze gesprekken vinden plaats tussen 8.30 en 15:30 uur, buiten de plenaire sessies om, je hoeft dus niets te missen van het event!

Ja, ik meld mij aan voor het fondsen- en subsidiespreekuur (15 minuten, 1-op-1) tijdens het KenniZ Event op 18 november 2021

We geven antwoord op je vragen en bespreken wat er in jouw organisatie nodig is om succesvol geld te kunnen werven voor projecten.

 
 
 
 
 
 
 

Na het versturen van je aanvraag laat ons secretariaat je weten op welk tijdstip jouw persoonlijke afspraak is ingepland.

dit veld niet invullen s.v.p.