Initiatieven voor kansarme kinderen

ASML Foundation biedt financiële steun aan initiatieven die kansarme kinderen versterken en hen in staat stellen om zich tot hun volledige potentieel te ontwikkelen. Dit zijn veelal educatieve projecten die kinderen helpen aan een betere toekomst en hun sociale en economische kansen verbeteren.
logo ASML

Doel financiële steun kansarme kinderen

Het verhogen van de zelfredzaamheid van kansarme jongeren (4-18 jaar) via educatieve initiatieven die hun talenten ontwikkelen en hun potentieel ontsluiten. De projecten die ze steunen moeten de zelfredzaamheid van jongeren vergroten.

Wie kan aanvragen?

Non-profitorganisaties in landen waar ASML actief is, of non-profitorganisaties die een link hebben tot een van deze landen kunnen aanvragen. Deze omvatten Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, China, Taiwan, Japan, Korea, Maleisië, Singapore, Israël en de Amerikaanse staten waar ASML actief is.

Criteria(samenvatting)

  • Het project is educatief en gericht op jongeren (4-18 jaar).
  • Het is gelegen in Europa, Azië, of de VS.
  • Het zal een positieve impact hebben op de bredere gemeenschap.

Budget: afhankelijk van beschikbaarheid van andere financieringsbronnen en het totale budget van het project.

Deadline: jaar rond

Overige informatie

ASML Foundation

Ben je regelmatig op zoek naar subsidies in Zorg en Welzijn?

Zorgsubsidiekalender biedt je de mogelijkheid nooit een subsidie of fonds te missen. Neem een abonnement op deze handige kalender! Je kunt vrijblijvend starten met een gratis Proefabonnement.

Vragen? Neem contact op via 030-2270037 of mail naar info@zorgsubsidiekalender.nl