Het jaar 2022 in vogelvlucht

Het voelt alsof we nog maar net aan 2022 begonnen zijn. Toch staan de feestdagen alweer voor de deur. ZorgSubsidieKalender werpt samen met jou een blik op wat we het afgelopen jaar hebben meegemaakt.

2022: Een bewogen jaar

We hebben met zijn allen eenbijzonder jaar gehad. De nasleep van corona was nog lange tijd te voelen en veel nieuwe zorgen kwamen in de loop van het jaar op. Toch waren er mooie lichtpuntjes. Deze zomer konden vele festivals en feesten hun deuren heropenen, ontmoetten scholieren hun klasgenoten weer in levende lijve en konden families elkaar weer veilig een knuffel geven. Voor het eerst in twee jaar lijken we weer een onbeperkt gezellige Kerst tegemoet te gaan. Ook oud en nieuw kunnen we weer met al onze geliefden vieren. Het leven lijkt stapje voor stapje weer richting het ‘oude normaal’ te gaan.

Dat betekent overigens niet dat er niets meer te halen valt om onszelf, elkaar en de maatschappij nog verder op weg te helpen in de zoektocht naar geluk en welzijn. Juist na deze turbulente periode is er ruimte voor reflectie en revaluatie. Fondsen- en subsidieschenkers spelen hierop in door regelingen aan te bieden die aansluiten op bijvoorbeeld corona-herstel, leefstijlverbeteringen, buurtinitiatieven en zorginnovatie. Het afgelopen jaar zat weer boordevol nieuwe subsidies en fondsen rondom zorg en welzijn die wij voor jullie aan onze database hebben toegevoegd. We hopen dan ook van harte dat jullie het onderste uit de kan hebben gehaald voor jullie droomproject!

Is dit nog niet gelukt? Geen paniek, wij gaan het komende jaar weer gewoon door met het onderhouden van onze uitgebreide database voor fondsen en subsidies. Juist in het begin van het jaar is er een piek in nieuwe subsidies en fondsen. Dit is dus hét moment om aan de slag te gaan met fondsenwerving. Naast de database bieden we ook weer prachtige webinars en trainingen om te helpen met het opzetten van jouw projectaanvraag! Wil je toch nog even vrijblijvend bij ons rondsnuffelen? Probeer dan 1 maand ons gratis proefabonnement, of schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief. Kortom, er zijn genoeg kansen om 2023 nog mooier, beter en succesvoller te maken!

2022 in cijfers

Om je een beeld te geven van wat er allemaal kan gebeuren in een jaar, hebben we onze cijfers over 2022 voor je op een rijtje gezet:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil je in 2023 goed op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze gratis SubsidieFlits
Bekijk onze trainings- en webinar agenda
Vraag een gratis Proefabonnement aan op de ZorgSubsidieKalender database
Of volg ons op LinkedIn!