Health Valley Event 2023: Wat zijn de nieuwste innovaties in de zorg?

Meld je aan met korting voor het Health Valley Event 2023! Als geen ander volgt ZorgSubsidieKalender de ontwikkelingen en trends binnen het subsidie- en fondsenlandschap. Zo zien we dat steeds meer subsidieregelingen en investeringsfondsen organisaties steunen die zich bezighouden met E-health, robotica en andere zorginnovaties. Reden voor een bezoek aan het Health Valley Event in Nijmegen!

Voor lezers en klanten van ZorgSubsidieKalender hebben wij een speciale kortingscode van 25%: ZORGSUBSIDIEKALENDER25

Na het succes van voorgaande edities wordt het Health Valley Event van 2023 groter en internationaler dan ooit. Op 30 maart staat het event in het teken van ’transition in healthcare’! Tijdens het plenaire programma, workshops, op de beursvloer en tijdens matchmaking activiteiten, ontdekken bezoekers de laatste ontwikkelingen binnen Life Sciences & Health. ZorgSubsidieKalender is erbij! Wij zijn te vinden in onze eigen stand en zullen ons laten inspireren door de nieuwste innovaties in de zorg.

Tijdens het event kunnen bezoekers in de ochtend een van de volgende sessies bijwonen:

  • Juiste zorg op de juiste plek
  • Van ggz-zorg naar mentale gezondheid
  • Waardegedreven zorg, wat betekent het eigenlijk?
  • Werknemer en technologie: opschalen van best practices

Het middagprogramma staat in het teken van netwerken en verbinden door middel van matchmaking sessies, netwerkpauzes en afsluitend een netwerkborrel.

Waarom wil je Health Valley Event 2023 niet missen?

Er komen naar verwachting zo’n 1.000 deelnemers die actief, ondernemend en werkzaam zijn bij organisaties of bedrijven die mede technologische innovaties in de zorg ontwikkelen. Deze ontwikkelingen dragen bij aan het langer gezond laten leven van mensen. Het event biedt dus grote netwerkkansen voor alle bedrijven die zich bezighouden met zorginnovatie of op een andere manier werkzaam zijn in Zorg en Welzijn. Op het evenement vind je het volgende:

  • 1.000+ bezoekers
  • 80+ sprekers
  • 60+ exposanten en standhouders
  • 40+ sessies
  • 1-op-1 matchmaking meetings met andere partijen in Zorg en Welzijn

Wil jij dit event niet missen? Meld je hier aan met onze speciale kortingscode: ZORGSUBSIDIEKALENDER25

Ontdek subsidies en regelingen voor zorginnovatie, robotica en E-health in onze database

Bij ZorgSubsidieKalender volgen we altijd de nieuwste ontwikkelingen in het subsidie- en fondsenlandschap. In onze fondsen- en subsidiedatabase vind je dan ook veel subsidies en fondsen voor robotica, E-health en andere technologische ontwikkelingen in de zorg. Maar ook andere relevante fondsen en subsidies zijn terug te vinden in onze database. Wil je hierover actueel geïnformeerd blijven en toegang krijgen tot meer dan 1.000 fondsen en subsidies in Zorg en Welzijn? Neem dan een abonnement op onze database.

Neem een jaarabonnement

Al klant? Log dan in en bekijk de volledige lijst van regelingen voor zorginnovatie >>