Handige zoekfuncties in de SubsidieKalender

Meer gebruiksgemak website

In de gesprekken met onze klanten krijgen wij regelmatig suggesties om de SubsidieKalender te verbeteren. Een aantal handige nieuwe functies zijn nu doorgevoerd:

Mijn favorieten – lijst

Je kunt nu in de ZorgSubsidieKalender je eigen favorietenlijst opstellen zodat je later altijd weer de juiste subsidies terug kunt vinden. Belangrijk om te weten: zodra de deadline verstreken is verdwijnt deze favoriet automatisch uit je lijst.

Subsidie downloaden als PFD

Elke subsidieregeling is vanaf nu te downloaden als PDF. Het werkt heel eenvoudig, je opent de Subsidieregeling (klik op de titel) en onder de titel zie je het PDF-icoon. Als je daar op klikt dan start de download automatisch.

Actuele subsidies op je intranet met een RSS-Feed

Eén van onze klanten wil een eigen selectie van subsidies op hun intranet tonen. Daarom hebben we een jaarabonnement met een RSS-Feed gebouwd en dit wordt een nieuw jaarabonnement in ons assortiment. Wil je nu al meer weten of het zelf uitproberen? Neem dan contact met ons op.

Eenvoudig je wachtwoord wijzigen – mijn profiel

Rechtsbovenaan zie je in het menu ‘Mijn Profiel’ Je kunt daar nu eenvoudig je wachtwoord aanpassen en ook je lijst met favorieten bekijken.

Proefabonnement – gedeeltelijke toegang

Vanaf nu hebben Proefabonnees beperkte toegang tot de informatie in de SubsidieKalender. Proefabonnees kunnen per categorie de bovenste 10 subsidies raadplegen. De downloadmogelijkheid via PDF is alleen beschikbaar voor jaarabonnees.

Wil je altijd geïnformeerd zijn over actuele subsidies in Zorg en Welzijn?

Hoe fijn zou het zijn als je:

  • wekelijks de nieuwste subsidiemogelijkheden in je mailbox krijgt.
  • advies en ondersteuning krijgt bij het schrijven van je projectplan en het indienen van je aanvraag;
  • altijd een handig subsidieoverzicht ter beschikking hebt waarin je gericht kunt zoeken;
  • je geen tijd meer verspilt met het zoeken naar subsidies op internet.

Bekijk hier onze jaarabonnementen >>

Of probeer ons Proefabonnement:

Heb je vragen over deze nieuwe functies of het jaarabonnement? Bel ons op 030-2270037 of mail naar: info@zorgsubsidiekalender.nl