Giving Tuesday: Stichting Our House wint training Subsidie- & Fondsenwerving

ZorgSubsidieKalender leverde ook dit jaar een bijdrage aan Giving Tuesday! Op deze wereldwijde actiedag worden mensen en organisaties uitgenodigd om goed te doen. Wij geven dit jaar een plek weg voor ons vernieuwde online trainingsprogramma: Word een Pro in Subsidie en Fondsenwerving! (ter waarde van € 2000,-). Via LinkedIn vroegen wij naar de droomprojecten van onze lezers en wat zij via de training willen bereiken. Na een loting onder de vele reacties is Miranda Rennings van Stichting ‘Our House’ de gelukkige winnaar geworden!

Giving Tuesday bij ZorgSubsidieKalender

Wat is het fijn om te zien hoeveel mooie en inspirerend projecten en ideeën er zijn die willen bijdragen aan de maatschappij; bijvoorbeeld het ontwikkelen van een serious game, digitale oplossingen via een Digibus of het oprichten van een zelfregiecentrum!

Wie werd de winnaar van de loting?…

Miranda Rennings van de Stichting Our House!

Over Stichting Our House

Our House is de naam van een door ouders opgezetGiving Tuesday Our House wooninitiatief in Rijswijk met zorg en begeleiding voor 15 (jong)volwassenen met een verstandelijke beperking en eventueel autisme. De focus ligt bij Our House op het individu. Het wordt geen groepswoning met daarop afgestemde begeleiding, maar een soort samenwonen in een huis, als een groot gezin.

Ze zijn al goed op weg om dit droomproject te realiseren: in het eerste kwartaal van 2021 start de bouw van hun huis!

Fondsenwerving bij Our House

Miranda is al heel actief aan het fondsenwerven voor de stichting. Onder andere voor de inrichting van de gemeenschappelijke woonkamers en multifunctionele dagbestedingsruimte schrijft ze fondsen aan. Dit allemaal om ervoor te zorgen dat de bijzondere kinderen van Our House het mooi, comfortabel en veilig huis krijgen dat ze verdienen.

Om dit doel te bereiken en de nodige fondsen te kunnen vinden nam Our House ook een abonnement op de ZorgSubsidieKalender database. Dit vertelt Miranda hierover:

Na het aanschrijven van de “bekende” landelijke fondsen besloot ik een abonnement te nemen op de Zorgsubsidiekalender om nog meer fondsen te kunnen vinden. En met succes! De eerste Our House aanvraag bij een fonds uit de ZorgSubsidieKalender-database werd toegezegd. Een bedrag van 10.000 euro. Hoe gaaf! Het volgen van het online trainingsprogramma Word een Pro in Subsidie- en Fondsenwerving zal zeker helpen om een kampioen in fondsenwerven voor Our House te worden. Het mooie project Our House met zijn speciale bewoners verdienen het!

Miranda begint het trainingsprogramma in januari. We zijn blij om op deze manier te kunnen bijdragen aan dit waardevolle initiatief!

Wil je ook actief aan de slag met subsidie- en fondsenwerving?

Lees meer over onze database met 1000+ fondsen en subsidies
Lees meer over het online trainingsprogramma: Word een Pro in subsidie- en Fondsenwerving

Meld je aan voor de wekelijkse subsidieflits
 
dit veld niet invullen s.v.p.