Finale Nationale Zorginnovatieprijs 2023

De finale van de Nationale Zorginnovatieprijs 2023 komt in zicht! Afgelopen weken vonden de regionale voorrondes plaats, met als resultaat 8 finalisten uit alle hoeken van het land. Deze acht finalisten maken kans op de Nationale Zorginnovatieprijs 2023, bestaande uit een vakjuryprijs ter waarde van €10.000 en een publieksprijs ter waarde van €5.000.

Wie staan in de finale van de Nationale Zorginnovatieprijs 2023?

Waar is de finale van de Nationale Zorginnovatieprijs?

De acht finalisten hebben tijdens het Health Valley Event op 30 maart 2023 ieder een eigen stand op het Living Lab waar ze de hele dag hun innovatie tonen aan de beursbezoekers. Ook zullen ze in één van de sessies hun innovatie pitchen om de vakjuryprijs of de publieksprijs binnen te slepen.

De uitreiking van de Nationale Zorginnovatieprijs 2023 vindt vervolgens ook plaats op 30 maart, tijdens het Health Valley Event. ZorgSubsidieKalender is ook aanwezig op het evenement en we zijn benieuwd wie de winnaar wordt. Alle acht de finalisten hebben sowieso hun dromen en ideeën omgezet naar een mooie prestatie waar ze heel trots op kunnen zijn!

Wil jij de uitreiking niet missen?

Bestel dan hier entreekaarten voor Health Valley en gebruik de kortingscode: ZORGSUBSIDIEKALENDER25

Ben jij ook actief met innovatie in de zorg?

In de ZorgSubsidieKalender database vind je veel subsidies en fondsen voor onder andere zorginnovaties. Wil jij ook jouw dromen en ideeën omzetten naar een mooie prestatie, net als de finalisten van de Nationale Zorginnovatieprijs? Neem dan een abonnement op onze database! Hiermee blijf je actueel geïnformeerd en krijg je toegang tot meer dan 1.000 subsidies en fondsen in Zorg en Welzijn.

Neem een jaarabonnement