De IGNITE Award 2022: inschrijven kan t/m 24 juni!

Hey sociaal ondernemer! Ben jij maximaal twee jaar geleden begonnen met je onderneming? En zet jij écht sociale verandering in gang? Goed bezig! Let op: de inschrijving voor de IGNITE Award 2022 opent op 1 juni.

Houd je pen of toetsenbord in de aanslag, want inschrijven kan t/m 24 juni 2022. De IGNITE Award, wat is dat precies? Lees er hier alles over.

De IGNITE Award: een vliegende start voor sociaal ondernemers

De IGNITE Award wordt georganiseerd door de stichting Anton Jurgens Fonds. Bij het Anton Jurgens Fonds geloven ze dat er meer in zit. In jouw sociale onderneming, in mensen, in Nederland. Ze organiseren deze award om bij te dragen aan regionale groei en stimulering van sociale ondernemingen/social enterprises. De IGNITE Award zet sociaal ondernemerschap in de schijnwerpers en daagt jou uit de volgende stap te zetten naar verdere professionalisering.

Wat zijn de criteria voor de IGNITE Award?

IGNITE Award

Je bent een sociaal ondernemer. Jouw onderneming stelt maatschappelijke winst voorop. Je impactfocus ligt op: sociale cohesie, arbeidsparticipatie, zorgvernieuwing, tegengaan van eenzaamheid en/of uitsluiting.

IGNITE Award

De inzending moet een échte sociale verandering in gang zetten. Een verandering die bovendien op een grotendeels kostendekkende wijze wordt bereikt.

IGNITE Award

De inzending voor een social enterprise mag zich in de ideeënfase bevinden, in de startblokken staan of maximaal twee jaar geleden haar marktintroductie hebben gehad.

Al klant? Log in op de ZorgSubsidieKalender database en bekijk de hele lijst met criteria >>

Wat win je?

Is jouw businessidee of -plan één van de beste inzendingen? Dan selecteert IGNITE je voor het programma. Je krijgt:

oranje vinkje

Een geldprijs: Pitch jouw sociale onderneming voor een vakjury en maak kans op €30.000, €50.000 of €100.000, afhankelijk van de omvang van je onderneming.

oranje vinkje

Individuele coaching: Coaches stimuleren je de juiste stappen te zetten.

oranje vinkje

Business workshops: Meten van impact, marketing & sales, finance, rechtsvormen & governance.

oranje vinkje

Een bedrijfsvideo: IGNITE maakt samen met jou je eigen professionele bedrijfsvideo.

 

Op de hoogte blijven en meer regelingen en prijzen zien?

Meer prijzen zien zoals de IGNITE Award, of andere fondsen en subsidies? En wil je hierover actueel geïnformeerd blijven? Neem dan een abonnement op onze database.

Neem een jaarabonnement >>