Webinar – De cruciale rol van financials bij subsidie- en fondsenwerving

Werft jouw organisatie subsidies en fondsen voor hun innovatieve projecten of bijzondere doelgroepen? En heb je het idee dat de subsidie- en fondsenwerving in jouw organisatie gestructureerder kan? Weet je dat de rol van financials bij subsidie- en fondsenwerving van grote invloed kan zijn?

Gratis webinar voor financials, beginnende subsidie- en fondsenwervers, managers en beleidsmakers in zorg en welzijn

In dit webinar bespreken Dorine Kuiken, projectcontroller bij Finestri, en Stance van Heijst, directeur van de ZorgSubsidiekalender de cruciale rol van financials bij het succesvol werven en verantwoorden van subsidies en fondsen. Voorkom ellende en terugvorderingen achteraf bij de financiële eindverantwoording van je project.

Benieuwd welke rol financials hierin kunnen spelen? Meld je dan aan voor dit webinar!

Zo help jij je organisatie aan geld en voorkom je claims achteraf!

Werk jij als financial, manager, beleidsmaker of subsidie- en fondsenwerver in een Zorg- of Welzijnsorganisatie? En doet je organisatie wel aan subsidie- en fondsenwerving, maar niet op een gestructureerde manier?

Dan is het zeker de moeite waard om dit webinar te volgen. Je ontdekt 5 cruciale manieren om het werven én verantwoorden foutloos te laten verlopen. Daarnaast kom je te weten hoe je ellende en terugvorderingen achteraf voorkomt en ontdek je de wat de rol van financials bij subsidie- en fondsenwerving is.

Herkenbaar?

Professionals die projectplannen schrijven hebben goede inhoudelijke kennis. Maar het gaat vaak fout bij het opstellen van een begroting, het voeren van de administratie en de financiële eindrapportage. Dit komt omdat subsidieverstrekkers en fondsen pittige eisen stellen aan de financiële verantwoording van giften. Hoe voorkom je claims achteraf? En welke rol kan jij hier als financial in spelen? Ontdek het in dit webinar.

Dorien Kuiken

Dorine en Stance delen kennis en tips

Stance van Heijst, subsidie- en fondsenspecialist in Zorg en Welzijn vertelt je over de cruciale rol die financials kunnen vervullen bij het succesvol werven én verantwoorden van subsidies en fondsen. Dorine Kuiken, projectcontroller, deelt praktijkvoorbeelden en geeft je handige do’s en dont’s.​​​​​​​

Doe er je voordeel mee en volg dit webinar, je kunt het niet achteraf terugluisteren.

Stance van Heijst is initiatiefnemer en directeur van de ZorgSubsidieKalender database en geeft sinds 2011 trainingen over subsidie- en fondsenwerving. Haar aanpak is altijd praktisch en met een twist.

>> Meld je aan voor het webinar

Bekijk hier de actuele agenda met onze trainingen en webinars >>