De 10 meest gestelde vragen ‘Word een Pro in Subsidie en Fondsenwerving!’
De 10 meest gestelde vragen
over de online training 
'Word een Pro in Subsidie en Fondsenwerving!'Dit zijn de 10 meest gestelde vragen over de online training 'Word een Pro in Subsidie en Fondsenwerving!'

Kun je het antwoord op jouw vraag niet vinden? Bel ons op 030-2270037 of mail ons!

1. Wat ga ik allemaal leren?

Je krijgt alle kennis om zelfstandig subsidies en fondsen te kunnen werven voor jouw organisatie. Deze training leidt je stap voor stap door alle aspecten van het subsidie- en fondsenwerven. Van het bedenken van een goed plan, tot het verwoorden van je projectaanvraag in heldere taal, tot en met het opstellen van een correcte begroting en een projectrisico-inventarisatie. De training zit boordevol praktijkvoorbeelden uit zorg en welzijn. Voor veel organisaties zijn subsidies en fondsen een belangrijke levensader en jij draagt daar je steentje aan bij. Van deze kennis heb je levenslang plezier en je bent in de toekomst nooit meer afhankelijk van dure externen!

2. Wanneer kan ik beginnen?

Je kunt deze training volgen als live dag of volledige online. Kies je voor volledige online? Dan kun je binnen enkele dagen starten en ontvang je het trainingsmateriaal per post. 

3. Hoe lang duurt de training? 

Je kunt de training in één dag op locatie of online in je eigen tempo. Je kunt de modules dus in één dag doorlopen of elke week een deel van de training doen. Het tempo bepaal je dus helemaal zelf! In beide gevallen heb je 12 maanden toegang tot de online leeromgeving, dat betekent dat je ook modules kunt herhalen op het moment dat je schrijft aan een nieuw projectplan. 

4. Moet ik het helemaal alleen doen of krijg ik ook hulp?

Je kunt de training volledig zelfstandig doorlopen of kiezen voor een pakket waarbij je de persoonlijke hulp en advies krijgt van Stance van Heijst. Bovendien, via de online leeromgeving leiden we je stap voor stap door alle modules van de training en je krijgt handige formats, checklists en stappenplannen zodat je niets vergeet. 

5. Op welke locatie(s) wordt de training aangeboden? 

Momenteel bieden bij de livedagen aan in Utrecht en Zwolle. Wil je dat wij een in company training verzorgen op jouw locatie? Neem dan contact op met ons voor de mogelijkheden. 

6. Wat maakt deze training uniek?

Wat deze training uniek maakt is de 12 maanden nazorg d.m.v. de online leeromgeving. Er is geen enkele andere training waar je tot een jaar na dato nog alle lessen kunt terugkijken.

7. Heb ik technische kennis nodig? 

Nee, technische kennis is niet nodig. Je krijgt van ons de inloggegevens toegestuurd voor de online leeromgeving en eventueel inloggegevens om in te loggen op de ZorgSubsidieKalender database (afhankelijk van je pakketkeuze). 

8. Moet ik direct betalen?

Nee dat hoeft niet. Je kunt bij je bestelling kiezen of je direct via iDeal wilt betalen of binnen 30 dagen achteraf. In beide gevallen ontvang je direct na je bestelling de factuur. 

9. Hoe verdien ik deze investering terug? 

Wij garanderen dat je deze investering terugverdient op drie manieren:

 1. Vele deelnemers gingen je al voor en zij hebben al bewezen dat ze met hun nieuwe kennis inmiddels succesvol subsidies en fondsen werven.
 2. Met deze nieuwe kennis haal je meer geld binnen voor jouw organisatie.
 3. Je bespaart veel tijd omdat het schrijven van een projectplan een invuloefening is geworden met alle handige formats, checklists en stappenplannen.

10. Ik wil deze training met meerdere collega's volgen, kan dat?

Zeker! Neem dan contact op met ons voor een extra voordelig aanbod. 

  Ik heb intern toestemming nodig voor deelname aan de online training, hebben jullie informatie voor mijn manager? 

  Misschien ben jij enthousiast over deze training maar is eerst intern overleg nodig voordat je kunt beslissen. Wil jouw manager weten wat deze training precies inhoudt? Neem dan even contact op met ons, we kunnen je de inhoudsopgave van de training toesturen of we plannen een 1-op-1 gesprek in met jouw manager erbij zodat we al jullie inhoudelijke vragen kunnen beantwoorden.  

  Hopelijk zijn hiermee al jouw vragen beantwoord om een besluit te kunnen nemen.

  Heb je nog andere vragen? Mail ons dan gerust via info@zorgsubsidiekalender.nl

  <-- terug naar "Word een Pro in Subsidie en Fondsenwerving!'


  Subsidiekalender

  .

   

  Proefabonnement

  .

   

  Workshops

  .

   

  Advies

  .


  Subsidieflits

  .