Creëren van kansen voor (jonge) mensen

Twee betrokken en ondernemende Brunel medewerkers met een goed idee. Hieruit is de Brunel foundation ontstaan. Een platform waar maatschappelijke betrokkenheid van Brunel medewerkers samen komt en een gezicht krijgt.  Brunel Foundation Logo

Doel: onzichtbaar talent in de maatschappij zichtbaar te maken.

De Brunel foundation heeft als missie om samen met Brunel en haar medewerkers het onzichtbare talent in de maatschappij zichtbaar te maken, om zo te stimuleren dat éénieder zijn plek kan vinden op de arbeidsmarkt en op zijn eigen niveau succesvol kan zijn. Ze richten zich op drie pijlers: educatie, innovatie en maatschappelijke bewustwording. Vanuit verschillende maatschappelijke thema’s worden projecten gesponsord, initiatieven ontwikkeld, kennis & expertise gedeeld, met als doel elkaar te versterken en samen het verschil te maken.

Wie kan aanvragen?

Maatschappelijke organisaties

Criteria (samenvatting)

De Brunel foundation maakt graag kennis met organisaties die zich inzetten voor de maatschappij door het creëren van kansen voor (jonge) mensen. Laat kort weten waar jouw organisatie voor staat. Beschrijf enkele voorbeelden van projecten die volgens jou aansluiten bij de Brunel foundation en geef aan waar je precies ondersteuning voor nodig hebt.

Budget: niet bekend

Deadline: jaar rond

Overige informatie

Brunel Foundation 

Ben je regelmatig op zoek naar subsidies in Zorg en Welzijn?

Zorgsubsidiekalender biedt je de mogelijkheid nooit een subsidie of fonds te missen. Neem een abonnement op deze handige kalender! Je kunt vrijblijvend starten met een gratis Proefabonnement.

Vragen? Neem contact op via 030-2270037 of mail naar info@zorgsubsidiekalender.nl

Meld je aan voor de wekelijkse subsidieflits
 
dit veld niet invullen s.v.p.